Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti hogy álltok a meztelenségge...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy álltok a meztelenséggel? Mennyire vagytok szégyenlősek?

Figyelt kérdés
Otthon, család előtt, barátokkal / ismerősökkel vagy idegenek előtt - például öltözőben és zuhanyzóban - esetleg nudiztatok-e valahol a szabadban, voltatok-e így naturista strandon vagy valami békésebb, eldugott helyen a szabadban?

#meztelenség #nturista
2017. jan. 14. 15:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%
Az én fütyimet senki se láthatja.
2017. jan. 14. 19:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar ha látnak. Jó alakom van, jó adottságaim, most mit szégyelljek rajta? Nyilván nem mutogatom magam fűnek fának, de ha olyan van akkor nem szégyellek meztelenre vetkőzni. Sokat járok szaunázni, ahol meztelenül vagyunk bent és csak magunk alá tesszük a törölközőt. Barátommal voltunk nudista strandon, javarészt idősebb emberek voltak meg 7-10 éves kisgyerekek, előttük se szégyenkeztem. Itthon gyakran mászkálok meztelenül a lakásban ha meleg van, nincs mit szégyellnem. Az udvaron is gyakran napozok meztelenül, sőt szinte mindig. Nehezen látnak be, nem zavar, ha meg belátnak hát istenem, nem csinálok ügyet ebből.
2017. jan. 15. 14:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok szégyenlős, bárhol bármikor levetkőzöm meztelenre ha kell :)

szeretek nyaranta nudizni , kertben meztelenül kertészkedni.

2017. jan. 15. 20:13
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha tehetem szinte mindig meztelenül vagyok itthon, vagy akár a szabadban is...
2017. jan. 16. 10:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha van rá lehetőség egész nap ruha nélkül vagyok. Főleg ha meleg van. Jó időben az otthoni és a ház körüli, kerti munkát is így csinálom. Szerencsére nem látni be könnyen az udvarba csak ha valaki nagyon akarja:) 30f
2017. jan. 24. 10:05
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó az idő, nudizunk. F/37
2017. ápr. 6. 05:59
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Esetemben a meztelenség tök természetes dolog. Nem vagyok magamutogató, de bárhol levetkőzöm mindenféle gátlás nélkül. Otthon mindig pucér vagyok, meztelenkedem a kertben és rendszeres látogatója vagyok nudista strandoknak. Nyaranta pl fő szempont a kiszemelt úti célnak, hogy legyen a közelben nudista srand
2017. ápr. 6. 10:12
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
alap dolog a meztelenség nekem :) nyáron nudi strandra is járok
2017. ápr. 6. 16:08
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavar,nudista vagyok.36N
2017. ápr. 9. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!