Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor bi/ homo vagy hetero? 21/L
Nagy szerelemnek indult, amit sokan elleneztek, emiatt idovel koztunk is kialakult egy se veled-se nelkuled -kapcsolatnak nem neveznem- dolog.
Idovel(akkor mar kb 2.5 ev is eltelt a kapcsolat kezdetetol) total veletlenszeruen meglattam egy facebook- beszelgeteset egy meleg fiuval. Nem szerepeltek benne konkret dolgok, csupan annyi, h egyszer jo lenne filmezniuk ketten es a baratom mondta neki h nem csinalnak semmit a paplan alatt es ha kell o lent alszik a foldon.
Villamcsapaskent ert.
Elmondtam neki, magyarazatot kertem.
A magyarazatban benne volt, hogy az a bizonyos srac ra volt maszva egy idoszakban, amikor mar egyutt voltunk es o lerazta magarol, mondvan h baratnoje van, eskudott fure- fara h engem szeret es mas nem kell neki.( en biztositottam, h elmondhatja, mert kozottunk marad minden, bizhat bennem). Kimagyarazta magat, tobb hetes kapcsolat-szuneteltetes alatt, de ez utan sosem volt meg a kello bizalom reszemrol.
Neha tovabb kutakodtam, szandekos jelleggel. Az incidenset koveto 2. honapban ismet talaltam beszelgetest, nem ugyanazzal a szemellye, de hasonlo temaban.
A harmadik beszelgetes zsinorban volt a masodikkal, ahol egy bi- ferfivel ismerkedett meg, aki parkapcsolatban elt egy ferfival. A ferfi megkerdezte tole, h mar probalta ferfival, a valasza az volt, h igen. a kovetkezo kerdes: tetszett. a valasz erre is igen volt, de hozzatette, h o szereti nokkel is.
Erre kiakadtam. Azonnal konkret indokokkal kozoltem h latni sem akarom tobbet.
honapok teltek el, es nem hagyta ezt az egesz ugyet annyiban. minden nap beszelgetni akart, minden nap elmondta, h o csak engem szeret, h mindenre megeskuszik, h csak en kellek neki, stb.
Azota nem komoly a kapcsolat kozottunk, mar eltelt tobb mint 2 ev. semmi gyanusat nem hallottam/ lattam azota.
Most pedig ismet feltortek az erzesek es hangsulyozza, h komoly kapcsolatot akar, nem csak titokban.
1)A lehetoseget mindig megadtam h bevallja, sot biztattam. ketsege nem lehetett, h barkinek is
tovabbadom.
2) A mi kapcsolatunkrol nagyon kevesen tudtak , tehat nem lehettem senki elott sem fedostory.
3)Nem volt sexualis egyuttletunk.
4)Az egesz kapcsolat alatt, csak az elso masfel evben mutatta ki szoban is a szeretetet, azota nem mondja magatol, h szeret... viszont amikor talalkozuk ugy viselkedik mint egy tizeneves szerelmes srac.
ha kizarolag erre a temara raportalunk, akkor en biztosan nem!
de en azt szeretnek kiszurni az egeszbol, h a 3 kozul most melyik ervenyes ra, mert mind3 nem lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!