Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki próbálta meg leszopni a saját farkát? Kort is légyszi
Figyelt kérdés
2017. jan. 12. 21:34
21/26 anonim válasza:
20 as igazad van jobb ha más csinálja
22/26 anonim válasza:
Muszáj elmesélnem! (45/n)
Párommal fekszünk egymás mellett, csak úgy heverészünk, bámulja a plafont, mivel ez szokta megelőzni filozofikus beszélgetéseinket, amiket nagyon szeretek, meg is kérdeztem:
-Min gondolkodol drágám?
-Azon, hogy ha be tudnám kapni a farkamat, és bekapnám, akkor vajon bvzi lennék..?
:D
23/26 anonim válasza:
Érdekes gondolatmenet, sokan elfilozofálnak ezen. Viszont ha saját száj helyett saját kézzel verik a farkukat, az nem zavarja senki lelki világát. :) Ilyenkor fel sem merül a bvziság gondolata, pedig ugyanaz a kettő abból a szempontból, hogy mindkét esetben saját testrésszel orgazmushoz segítjük magunkat. A szájjal való ingerlés (szopás) szerintem csak azért zavar egyeseket, mert nem annyira mindennapos, mint a kézzel való izgatás, mivel aránylag kevesen tudják bekapni a farkukat. Viszont aki tudja, és kipróbálta, az csinálja, mert eszméletlenül nagy orgazmus érhető el önszopással a farokveréshez képest. :) Tapasztalat! :)
24/26 anonim válasza:
Hát, miután jól kikacagtam magamat, kb. ezt ecseteltem neki, amit te. :D :D
25/26 anonim válasza:
És neked bejönne, ha leszopná magát? :)
Ha nincs ellenedre segítsd a nyújtásban, hogy meg tudja tanulni. Nyilván őt nagyon izgatja ez, és szeretné kipróbálni. Jogosan, mert hatalmas élményt tud adni. :)
Vannak erre nagyon jó nyújtógyakorlatok, amikkel én is megtanultam leszopni magam. :) Én rendszeresen csinálom. :) Majdnem mindig így masztizok. :)
26/26 anonim válasza:
13éves koromban próbáltam, sikerült is. Bár csak nyalogatni tudtam bekapni nem.
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!