Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti megtennétek ezt egy lány kedvéért?
Figyelt kérdés
Ha 2 fiú és egy lány szeretkezik,és az egyik kinyalja,majd a másik szoptatja...
De ti megtennétek egy lány kedvéért,hogy egy kicsit a két fiú is csókolózzon,szoptatja egymást,kiverik,hogy egy kicsit izgassák a lányt de a két pasi heteró.
Ti megtennétek ilyen helyzetben?
2017. jan. 12. 15:15
11/26 anonim válasza:
Nem. Mindennek van határa, és az hogy egy másik férfihez érjek, nekem már nem fér bele.
13/26 tttssj válasza:
Nem, ez már buzulás! Bocs a kifejezésért.
14/26 kovpet válasza:
Izgalmasabb lenne, hogy fogadnak valamiben és a győztes mondja meg, hogy a két vesztesnek mit kell csinálnia egymással és vele.
15/26 anonim válasza:
Hát egy hetero pasitól hogy várhatsz ilyet. Nem tudom, hogy van e olyan lány, aki kedvéért megtenném, bármint úgy értem a szopást biztos, hogy nem, de a verést esetleg, ha a lányt izgatja. Mármint a másik pasinak.
16/26 anonim válasza:
Ha a lány is le szop vagy megdughatom akkor simán benne lennék! Még tetszene is hogy ilyen perverz a lány !
20/26 anonim válasza:
Igen és csináltunk is már ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!