Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt életetek első fenéknyalása?
Figyelt kérdés
Mármint amikor a tiéteket nyalta valaki.
Hogyan történt? Fiú vagy lány csinálta? Élvezted?
Nemet írjatok
2017. jan. 5. 19:40
1/10 anonim válasza:
Nem kell ehhez melegnek lenni,se biszexnek.
Volt már.
3/10 anonim válasza:
Hát sajnos aznap babot ettem. Sajnos.
4/10 anonim válasza:
Isteni volt, nekem nő csinálta! 30/F
5/10 anonim válasza:
én ki nem próbálnám se oda se vissza. nyalni csak puncit imádok :) azt bármikor.
F 24
6/10 A kérdező kommentje:
vissza miért nem?
2017. jan. 6. 00:53
7/10 anonim válasza:
Nekem az egyik barátnőm csinálta szopás közben-után. Nem hittem volna, hogy ilyen jó. meglepődtem
8/10 anonim válasza:
nekem srác csinálta nagy élmény volt
9/10 anonim válasza:
Én egy nővel nagyon szeretném kipróbálni! Mármint hogy én nyalnám ki a fenekét! Sajnos még nem találtam olyan csajt aki engedte volna :)
10/10 anonim válasza:
én pasi vagyok de piszokul élvezem akár férfi, akár nő nyal ki! felváltva szopással, nagyon jó érzés!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!