Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most akkor ez hogy van?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, de még nem voltam lánnyal, viszont nagyon kívánom. Nem csak kíváncsi vagyok, hanem kívánom pl a csókot lánnyal. A férfiakat ugyanúgy szeretem, volt is kapcsolatom férfivel. Én biszexnek tartom magam de erre mindig azt kapom hogy honnan tudom, amikor még nem is voltam lánnyal. Ez honnan jön sok embernek? Az nem elég nyomós ok hogy kívánom?
(Csak érdekelnek a vélemények, ki hogy látja ezt.)
2016. dec. 27. 23:12
1/3 anonim válasza:
Szerintem elég nyomós ok, én is így vagyok
20f
2/3 anonim válasza:
ez szerintem ebben a formájában kíváncsiság. ha már ki is próbálod, tetszik és ismételni szeretnéd, akkor már biztosan biszex vagy :-)
3/3 anonim válasza:
Ha kívánod, vágysz rá, akkor igazad van, szerintem.
Talán még az lenne döntő, mennyire vágysz rá, mennyire rossz, ha nem teljesül be
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!