Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van itt olyan akinek a párja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akinek a párja is biszex?

Figyelt kérdés

Érdeklődnék bi lányként, hogy egy passziv bi srácnak milyen meglepiket lehetne okozni szex közben. Már vibrink van :) csak fel szeretném dobni a dolgot. A hármastól egyenlőre óckodik :)

20/L Baranya

2016. dec. 26. 00:01
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én full passzív 21 éves biszex srác vagyok. Barátnőm szintén az. Volt már olyan hogy különböző oldalakon nézelődött pasi iránt, megbeszéltek egy időpontot hogy mikor jön hozzánk. Aznap barátnőmmel aktus közben kikötözött az ágyhoz, szememet letakarta. Amikor felvette volna a felcsatolhatóst, akkor már ott volt a másik srác és nem a barátnőm tette be, hanem a pasi. Akkor nem éreztem a különbséget de amikor levette a maszkot akkor meglepődtem. Nagyon jó volt :)

Barátnőm nem szállt be, fotelban ülve nézett minket

2017. jan. 12. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!