Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk-lányok, nektek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk-lányok, nektek mennyire vonzó egy ilyen testalkatú fiú? Kort, nemet is írjatok.

Figyelt kérdés

185 cm, 75 kg

Átlagos testalkatú, a hasán egy kis felesleggel, ami állva egyáltalán nem látszik. A lábai izmosabbak.

(Helyes is amúgy, haja szőkésbarna, kék szemű és viszonylag nagy a farka is.)

2016. dec. 24. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
Bejövős! 59 éves fiúcska vagyok 😉
2016. dec. 24. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
egyszerűen tökéletesnek tűnik! 36F
2016. dec. 24. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Jól hangzik. Szerencsés vagy: Jó magas, de mégse annyira, hogy az már röhejes legyen. Pont tökéletes. Súlyod: ha tizenéves vagy, akkor eléggé jó húsban vagy, de ha huszonéves, akkor simán rád férne még 7-8 kiló. Izom, deltásabb hát, stb. Különben a "kis felesleg" meg az "izmos lábak" csöppet eltúlzottnak hangzik ennyi kilónál. Amúgy nem mindeki a mélyen barázdált kockákra bukik, nagyon helyes lehet a hasad, ahogy így leírtad, pont jól is van az úgy...

Szépség /arc/ - na abban már nem szoktam olyan lazán osztogatni a jópontokat, de most nem ez volt a kérdés. Ami meg a "méretedet" illeti, tudod ebben az országban úgyis mindenkinek akkora van, hogy nem fér be vele az ajtón. Viszont annál nagyobbat dob a személyiségeden, hidd el nekem, ha nem ezzel indítasz az első bemutatkozáskor.

Kor/nem? Hát úgy mondanám: papír szerint "F" meg egy 10 évvel több, mint amit elhinnének rólam.

2016. dec. 25. 02:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit magasabb, vagy, mint én, de tudnék veled mit kezdeni, ha nem párkapcsolatban élnék.
2016. dec. 25. 09:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

nem rossz. de jobban szeretem ha csajosabb.

31/F

2016. dec. 26. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!