Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gaz hogy hetero fiukent arrol fantazialok hogy egy masik, teljesen ismeretlen sraccal eggyutt recskazzak?
Egyáltalán nem gáz!
Sok korodbeli csinálta már így haverjával,vagy csapattársával.
Ismeretlenül kicsit nehezebb,de nem lehetetlen.
Sztem a férfiak 40-50%-a legalább egyszer csinálta így.
Együtt,talán egymásnak is.
Van egy rossz hírünk.
Nem attól heteró valaki, hogy heterónak "tartja magát"...
Miert lenne gond?
Nyilvan kivacsi Vagy!
Persze ha egy pitcsa irta volna ezt ki akkor a sok beteg nem sertegetne ,hanem verne ra a fhaszat!
Mert! Csak a fiukat szeretjuk sertegetni....
16.: Egy lány őszinte lenne saját magával szemben, és felvállalná hogy bi. Csak egy pasi talál ki ilyeneket, hogy "nyitott" meg "kíváncsi" meg "rugalmas".... de ő amúgy egy nőfaló Don Juan szóval hát perrrsze hogy heteró.
Szerintem nem a pasiat szeretik bántani a hozzászólók, hanem a képmutatást meg önámítást. Szerintem.
na előkerültek az álszentkék ...
kérdező, ne hagyd magad félrevezetni, nagyon sok (én azt mondanám, a többségnek) fiúnak van ilyesmi korban akár kalandja is fiúval, nem kell ahhoz melegnek lenni, egyszerű kíváncsiság, nyitottság, és abszolút belefér ez heteró esetében is.
Közös recska meg még csak annak se nevezném, legtöbben jóval messzebb elmennek, még azok is, akik itt most anxáznak ... vicces emberek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!