Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek a közös maszturbációról?
Figyelt kérdés
Vannak tapasztalataitok ezen a téren?2016. dec. 22. 12:31
21/35 anonim válasza:
Legjobb! Sokkal izgalmasabb és izgatóbb, mint egyedül csinálni. Vannak mindkét nemmel (hiszen már harmincon túl vagyok) - és remélem, lesznek még - tapasztalataim!
Írhat olyan fiú, akit érdekel és nem lenne szégyenlős kipróbálni. :)
22/35 anonim válasza:
Többször szoktunk összejárni a heteró haverjaimmal együtt verni, én biszex vagyok. Sokkal nagyobb élmény így maszturbálni, ők nem tartják meleg dolognak.
19/F
23/35 anonim válasza:
Nekem még nem sikerült összehozni, mert ha találtam volna erre bárkit, az már rögtön minden mást is akart volna. 27/F
24/35 anonim válasza:
Sokszor recskáztam már srácokkal, élveztem, nem bántam meg egyiket sem:)
26/35 anonim válasza:
Én is kipróbálnám.
Havernak nem merném felhozni, csak olyannak aki eleve tudja, hogy érdekelne :D
27/35 anonim válasza:
Én már próbáltam :) Nagyon izgi volt, egy kiránduláson történt a haverommal régebben. Ha nem zavarnak meg akkor több is lett volna, sztem simán kipróbáltuk volna milyen érzés az orális oda - vissza... Nem rossz, próbáld ki bátran :)
28/35 anonim válasza:
Benne lennék, ha lenne kivel. :)
29/35 anonim válasza:
Fúj! Hát ha azt kéne közben néznem, ahogy egy csávó a farkát veri, az enyém biztos lelohadna a látványtól.
Undorító, soha nem csinálnék ilyet.
30/35 anonim válasza:
Aki csak elképzeli, hogy undorodna tőle, az ugyanilyen erővel elképzelheti az ellenkezőjét is. A gyakorlat mást mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!