Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg vagy a bi srácok szeretik jobban a transzi illetve shemale csajokat és miért?
Figyelt kérdés
2016. dec. 9. 09:37
1/7 anonim válasza:
Szerintem a biszexek. Azért mert "csaj", de közben mégis farka van.
2/7 anonim válasza:
Igen, biszex lévén, fantázia szinten valamelyest mindkét "oldalt" ki lehet egy ilyen "lánnyal" elégíteni, főleg hogy van olyan Shemale aki kifejezetten jól néz ki (a gusztustalanok engem sem érdekelnek)
3/7 anonim válasza:
Miért kérdezed? Egyébként biszex lévén sokat álmodozom róluk. Bár ők általában nem vevők a párkapcsolatra.
4/7 anonim válasza:
Bi vagyok. De a hideg kiráz minden ilyesmitől (transzi, shemale,ladyboy)
Vagy legyen lány, vagy legyen fiú. Ezek az átmenetek rémisztőek és taszítanak.
5/7 anonim válasza:
Én is nagyon vágyom egy shemalera *-* 15f
6/7 anonim válasza:
Biszexként nekem is nagyon bejönnek.
Megtestesítenek mindent ami izgat a nőkben és ami a férfiakban,egyetlen személyben.
22/F
7/7 anonim válasza:
Valószínűleg a biszexeknek, mert a melegek nem izgulnak fel a nőkre. Én nem vagyok meleg, de egy viszonylag jól kinéző transzvesztita/shemale/ladyboy/crossdresser-rel akár össze is jönnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!