Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom miert erzem ezt!?
Figyelt kérdés
parkapcsolatban elek a baratommal mar 3eve,voltak kisebb osszeveszesek,szakitasok..de mindig megbeszeltuk es kibekultunk.. szeretem nagyon meg vonzodom hozza mai napig...de valami furat erzek, hogyha meglatok egy szep, szexi lanyt,..elkezdek bizseregni es nagyon nemtudom hova tenni ezt az erzest...miert van ez? lehet hogy biszex vagyok???😓😓😞2016. dec. 6. 01:10
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem vagy az, csak esetleg kezdesz eltávolodni a barátodtol , amugy meg mindenki elismerheti ha egy lány szép, csak neked a hormonjaid már jobban, azért van a bizsergés. Szerintem.
2/6 anonim válasza:
Enyhe biszex hajlama... Nincs ezzel semmi gond, viszont valószínű hogy mindaddig fogsz bizseregni míg ki nem próbálod, bár lehet utánna jobban csak akkor már tudod miért :)
Hidd el, kipróbálni könnyebb mint elfojtani magadban...
3/6 A kérdező kommentje:
Deee kiprobalni meg nem merem, ahhoz nincs batorsagom..:( nemtudom mihez kezdjek..
2016. dec. 6. 16:07
4/6 anonim válasza:
Boccaccio azt mondta, jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettük meg.
5/6 A kérdező kommentje:
De baratom van es szeretem...megcsalni nem akarom...de ha megis engednek a kisertesnek, es esetleg kiderülne , akkor azzal az onbizalmat nem rombolnam le, hogy egy lannyal csaltam meg ot?
2016. dec. 6. 18:36
6/6 anonim válasza:
Te ismered a barátod. Van olyan fiú akit nem zavarna, van olyan akit nem zavarna, sőt, és van olyan aki (szerintem bunkó módon felháborodna) nagy ügyet csinálna belőle....
Engem nem zavarna, sőt.. :) Max kérném, hadd nézzem én is, miközben elvagytok :) De ha nem, az sem baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!