Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hetero férfiként nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero férfiként nagyon érdekel sőt izgat hogy milyen lehet sz . Pni. Most mit kezdjek ezzel a gondolattal?

Figyelt kérdés
2016. dec. 5. 21:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
9-es, az elöbbi válaszokban lány voltál.
2016. dec. 6. 07:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
6-os. Azért mert a sexuális része izgató csak. Nem búza. Én is így vagyok (fejben), kipróbálnám, de a férfiak baromira nem vonzanak, sőt. Nem tudnék úgy hozzá nyúlni, mint 1 nőhöz.
2016. dec. 6. 07:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Van benned egy biszexuális érdeklődés.

A neten elég sok jelentkező lenne erre.

Bár nem értem,hogy miért taszít a férfi test,ha a szopás érdekel.

Vannak olyan helyek,ahol a glory hole mindkét oldalán helyet lehet foglalni.

Ott vagy szopatsz,vagy szopsz.

Teljesen anonim és nem látod a másik testét,csak a farkát.

2016. dec. 6. 11:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát két lehetőséged van:

1. Néha fantáziálsz róla, aztán elfelejted.

2. Ha mégsem taszít annyira, mint amennyire izgat, kipróbálod, aztán meglátod, hogy kell-e ez neked még egyszer.

Én meg arról szoktam néha fantáziálni, hogy egy férfi magáévá tesz. (Nem a férfitestről, hanem a behatolásról.) De tudom magamról, hogy már az is undorít, ha nyáron rövid nadrágban, pólóban hozzám préselődik valaki az autóban, tehát egy valós homo közeledést nem viselnék el, ha kipróbálnám, már az első érintésnél elszaladnék, mint a nyúl.

Meg néha, ha egy barátnő ügyetlenül szop, olyankor el szoktam képzelni, hogy ki kellene próbálnom nekem is, hogy jobban el tudjam magyarázni a mikéntjét. De az undor itt is visszatart.

2016. dec. 6. 12:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Úgy vagyok én is, mint a 14-es.
2016. dec. 6. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!