Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Most mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy két éve összejöttem egy irtó rendes sráccal,eleinte minden jól ment,tényleg minden megvolt benne amire egy lánynak szüksége lehet.Aztán elkerültem Pécsre egyetemre ahol új voltam és próbáltam barátkozni, albérletbe költöztem egy nagyon cuki,szép aranyos lány mellé,teljesen jól megvoltunk, utána ő három hónap múlva bevallotta,hogy leszbikus.Totál lehaltam ettől,mert ő tényleg gyönyörű bármelyik pasit megkaphatná.Nem is történt utána egy ideig semmi,elfogadtam es ugyanúgy barátként tekintettem rá.Eltelt egy kis idő és egyik filmnézés közben azt vettem észre,hogy simogatja a combomat meg amikor átöltöztem mindig nézett meg igazából sokszor próbált a közelemben lenni.Először ebbe sem láttam bele semmi rosszat,mert tudtam,hogy nagyon közvetlen meg leszbi is.A tetőpont az eztán következett amikor egyik reggel felébredtem és meztelenül feküdt mellettem simogatott nagyon zavarba jöttem így a csókot sem tudtam visszautasítani, ennek tetejében még a barátom pedig nagyon messze lakik,rég volt szexben részem,rendesen kívántam is és nagyon jó volt. Aztán úgy probáltam tenni,mintha az a csók meg se történt volna de hiába mert aznap végig ezen kattogtam.Este mikor visszamentem a lakásba a csaj kérdezte hogy élveztem -e nem mondhattam nemet,utána pedig le is feküdtünk, nagyon jó volt,jobban élveztem,mint a barátommal de sajnos bűntudatot éreztem azt beszéltük hogy többet ez nem fordul elő. Ezt sajna nem sikerült betartani mert azóta is rendszeresen szeretkezünk,és úgy érzem szeretem ezt a lányt,viszont ott van a barátom is aki nagyon rendes és mem akarom megbántani bár a lány óta kevesebbet gondolok rá.Ebben a helyzetben szerintetek mut kéne tennem?

20/L

2016. nov. 28. 09:32
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

először is eldöntetni, hogy mit akarsz.

lánnyal lenni, vagy fiúval.

mindkettő nem fog menni sokáig az tuti.

ha ez megvan, akkor már nincs gond.

ha a srácot választod, akk elköltözöl abból az albiból, és próbálsz túltenni rajta.

ha a csajt, akkor a sráccal közöld hogy ennyi volt.

2016. nov. 28. 09:36
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Rendszeresen szeretkezel mással=rendszeresen csalod a párod. Ha tisztességes vagy, akkor elmondod neki az érzéseidet. A fiún múlik utána, hogy tolerálja-e ezt, vagy szakít. Szerintem ez csak akkor tolerálható, ha őt is beveszitek. Minden egyéb esetben csúnya megcsalás.
2016. nov. 28. 09:39
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
#2-es ezt te se gondolhatod komolyan ...
2016. nov. 28. 10:15
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
Megcsaltad. Miről beszélünk?? Mondd el neki, aztán eldönti, hogy kellesz-e így neki.
2016. nov. 28. 10:22
 5/6 anonim ***** válasza:
94%
A kérdés az ,hogy a testi kapcsolat hiánya miatt vagy ennyire rákattanva a csajra vagy ,mert belezúgtál? Az, hogy ez alapján te milyen ember vagy az más téma...
2016. nov. 28. 12:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire bejon a melegszex akkor nem kene a pasidat atvagni ezutan, probald Neki vazolni az igazsagot es Maradj a meleg lannyal.

Ha mar megcsaltad Vele..

2016. nov. 28. 13:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!