Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Azt mondta szeret, végre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta szeret, végre kimondtam neki és úgy csinál mintha semmi nem történt volna, miért?!

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel régebben mondhatjuk hogy szorakoztunk, o belém szeretett aztan megbeszéltük hogy akkor maradunk csak barátok, aztan egyre fontosabb lett idővel nekem? végül rájöttem hogy én is szeretem ot, vegre kimondtam neki, most meg ugy csinál mintha nem történt volna semmi. Most ezzel mit kezdjek? Miért csinálja ezt?

2016. nov. 27. 18:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ő mikor mondta hogy szeret? Ha hónapokkal ezelőtt, akkor lehet már elmúlt neki az érzés, mire te is oda jutottál hogy szereted őt.

Elszalasztottad.

2016. nov. 27. 18:41
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, megbántódott akkor, amikor ő szerelmes volt, te meg csak barátságot kínáltál. Azt írod, "idővel" egyre fontosabb lett neked - mennyi idő telt el? Lehet, hogy ő már nem érez szerelmet feléd. Vagy miután megbántva érezte magát az elutasításod miatt, most nem bízik benned úgy és elvárja, hogy küzdj kicsit érte.
2016. nov. 28. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!