Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejönnek a lányos fiúk?
Figyelt kérdés
Akiknek hosszú vasalt hajuk van, vékony ruhákat hordanak2016. nov. 23. 16:09
1/11 anonim válasza:
amíg nem affektálva beszélsz és nincs műkörmöd addig nem zavar.
3/11 anonim válasza:
nem, egy férfi legyen ferrfi.. akár hetero akár meleg akár biszexuális akár triszexuális
6/11 anonim válasza:
Az ilyen fiatal DiCaprio-féle pasik bejönnek, tehát azok, akik alapból nem öltözködnek és viselkednek lányosan, csak lágyabb arcvonásokkal vannak megáldva, és alkatilag inkább vékonyak, mint izmosak.
Amiről te beszélsz, az nekem sem igazán tetszik.
(Lány vagyok, szóval nem tudom, mennyire szól nekem a kérdés.)
7/11 anonim válasza:
Nekem igen. Foleg ha ugy is viselkedik mind egy lany..
8/11 anonim válasza:
Nekem is. Ők az eseteim fiúból :D
22/F
9/11 anonim válasza:
amikor meglátok egy ilyet akkor arra gondolok mit csinálnék vele
lányként kezelném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!