Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Szoktatok uszodába járni haverokkal? Ha igen, levetkőztök előttük a zuhanyzóban? Ott látjátok egymás farkát, vagy elfordultok? Öltözőben takargatjátok magatokat vagy nem vagytok szégyenlősek?
Figyelt kérdés
2016. nov. 20. 13:54
11/20 anonim válasza:
2: Lassan, érzékien leszappanozva vered a haverjaid f*rkát?:-D
12/20 anonim válasza:
Miért kellene takargatni magam? engem nem zavar, ha megnézik amim van, és én is szeretek nézelődni. Aztán a nézelődésből még más is lehet.
13/20 T.G válasza:
Én nem tolom le a boxert más srácok jelenlétében
24/F
14/20 anonim válasza:
Igen szoktunk uszodaba jarni levetkozunk egymas elott latjuk egymas farkat nem vagyunk szegyenlosek
15/f
Ha valaki extrakra kivancsi irjon :)
15/20 anonim válasza:
Nem vagyunk szegyenlosek egymas elott
Siman letolom elottuk a boxert es latjuk egymas farkat szerintem termeszetes hogy nem takargatjuk egymas elott
16/20 anonim válasza:
Egyedül szoktam járni, de nem takargatom magam.
Otthon, lakótársam elott se.
29/f
17/20 anonim válasza:
Miért kellene takargatni magad ? Férfi tusoló és férfi öltöző van nálunk is ! Eléggé cikis dolog szerintem ott gatyában zuhanyozni ! Az a természetes, hogy ledobod és kész! Ha valaki kíváncsi,az megnéz, én is szétnézek, alapból! (Fürdőgatyán keresztül is látni a méretet, ha az zavar ? )
18/20 anonim válasza:
A válaszadók többsége egyáltalán nem zavartatja magát. Régen szégyenlős voltam, de ma már nem. Pláne legjobb barát előtt nincs igazán mit szégyellni 22/F
19/20 anonim válasza:
Én nem szégyellem magam. Simán ledobjuk egymás előtt. Volt hogy fel is állt egymás előtt, és? Tudjuk hogy működik a farok, nem tulajdonítottunk neki jelentőséget. Kivertük egymás előtt aztán kész. Úgy indult hogy elfordultunk de a kíváncsiság nagy úr...
20/20 anonim válasza:
Siman mi eggyutt furdunk is edzes elott vagy sokszor tobb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!