Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Birkóznátok azonos nemű emberrel csupán alsóneműben?
Figyelt kérdés
Csupán edzés és élvezeti szándékból, szex nélkül.#birkózás #bunyó #Jiu Jitsu #küzdelem #wrestling #Brazil Jiu Jitsu #grappling #Fighting #feladásos birkózás
2016. nov. 20. 09:25
11/27 anonim válasza:
Szívesen birkózok én is hasonló alkatúakkal, írhattok is. 175 cm/75 kg/28 éves /f
12/27 anonim válasza:
Régebben az egyik barátnőmmel kipróbáltuk. Persze csak poénból, semmi durvulás nem volt. Jó volt feszültség levezetésnek, jól lefárasztottuk egymást:).
27/N
13/27 anonim válasza:
Jól hangzik! Bár szexet azt nem akarnék de szerintem felállna. 24f
14/27 anonim válasza:
Velem már volt ilyen,bár nem birkózás volt. Öltöztünk a barátnőmmel és az egyik ismerős csajról beszéltünk,akivel szakított a pasija. Erről eszembe jutott,hogy nekem is volt egy nagy csalódásom,és amikor megemlítettem odajött ölelgetni.Csak fekérnemű volt rajtunk. Az a legcinkebb,hogy felizgultam 👴
17/27 anonim válasza:
Én egyszer láttam így két csajt birkózni (igaz hogy nem csak bugyi, póló is volt rajtuk) de azóta is izgat az emlék, bár tudom hogy nem szabadna.
18/27 anonim válasza:
A koleszban szinte minden este birkóztunk a haverokkal alsógatyában :)
Nincs ebben semmi fura.
19/27 anonim válasza:
én max akkor ha ez eszköz lenne ahhoz hogy ellenkező neműnek azaz lánynak imponáljak
20/27 anonim válasza:
szívesen kipróbálnám valakivel ;) 26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!