Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnám elveszíteni?
Sziasztok!
Olyan kérdésem van hogy hol lehetne biszexként elveszíteni a szüzességemet? Az a helyzet hogy még lánnyal nem voltam, pedig vonzódom hozzájuk is csak náluk nehéz mert nem nagyon akar össze jönni a szexuális vonzalom a kémia. :/ Bulikban nem jön össze mindig van vmelyik lánynak barátja vagy barátnője pedig a Tütü-be is járok. Úgy érzem viszont hogy a szüzességemet csak egy lány tudná beteljesíteni. :) Tudtok olyan helyet társkeresőt ahol szeretik az amatőr vagy a szűz fiúkat is a fiatal vagy idősebb lányok milfek?
25/f
Szerintem fiukkal konnyebb lehet mert keves lany van aki kapcsolat nelkul is szexelne.
Fiuknal nem kell jarni aki csak szexelni szeretne :)
Nekem legalabbis ez a tapasztalatom.
36F bi.
A lanyoknak altalaban tobb minden is kell ahhoz szexualisan beinduljon valakire.
Lehet akar kolcsonos vonzalom,szimpatia, sarm...
Egy ferfi viszont szokkal konyebben be tudd indulni.
Biztos vannak lanyok is akik csak szexet akarnak de gondolom azert nekik is valami elvaras.
Probalkozz chaten pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!