Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hol tudnám elveszíteni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnám elveszíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan kérdésem van hogy hol lehetne biszexként elveszíteni a szüzességemet? Az a helyzet hogy még lánnyal nem voltam, pedig vonzódom hozzájuk is csak náluk nehéz mert nem nagyon akar össze jönni a szexuális vonzalom a kémia. :/ Bulikban nem jön össze mindig van vmelyik lánynak barátja vagy barátnője pedig a Tütü-be is járok. Úgy érzem viszont hogy a szüzességemet csak egy lány tudná beteljesíteni. :) Tudtok olyan helyet társkeresőt ahol szeretik az amatőr vagy a szűz fiúkat is a fiatal vagy idősebb lányok milfek?

25/f

2016. nov. 8. 10:12
 1/4 kiskivancsi79 ***** válasza:

Szerintem fiukkal konnyebb lehet mert keves lany van aki kapcsolat nelkul is szexelne.

Fiuknal nem kell jarni aki csak szexelni szeretne :)

Nekem legalabbis ez a tapasztalatom.

36F bi.

2016. nov. 8. 10:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Jól látod, én is ezt tapasztalom. :) Na de ne már hogy nincs olyan lány aki szereti a szexet?:O Mitől félnek a lányok? Pl gumi van és védekezni is tudok nem is fontos a dugás akár csak petting vagy ilyesmire gondolok. Azért szerintem ez nemtől függetlenül a bi lányok is pont úgy viselkednek mint a bi fiúk hogy simán szexrandiznak. Na de nekem olyan lány barát kéne aki tényleg szex és fiú mániás. :D Pedig tuti hogy vannak ilyen lányok. Hol keressem őket? Van aki így ismer lányt?
2016. nov. 8. 11:14
 3/4 kiskivancsi79 ***** válasza:

A lanyoknak altalaban tobb minden is kell ahhoz szexualisan beinduljon valakire.

Lehet akar kolcsonos vonzalom,szimpatia, sarm...

Egy ferfi viszont szokkal konyebben be tudd indulni.

Biztos vannak lanyok is akik csak szexet akarnak de gondolom azert nekik is valami elvaras.

Probalkozz chaten pl.

2016. nov. 8. 11:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Na igen én is így látom hogy több sz elvárás a női oldalon. Köszi a tippet! :)
2016. nov. 9. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!