Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk akik kivancsiak h milyen mas fiuval de meg nem probaltak, min szoktatok fantazialni?
Hát főleg a kutyapózról passzív szerepben hogy milyen lehet. És hogy milyen lehet kipróbálni.
23F
Arról, hogy pucsítok előtte kutyában, ő meg lassan belém nyomja a farkát és érzem ahogy lüktet bennem a meleg, méretes farka. Ahogy fogja a csípőm, belemarkol a lökései közben a fenekembe, végigszántja az ujjaival a hátamat és ott vagyok előtte kiszolgáltatva a kénye kedve szerint.
Ahogy térdelek előtte és nyalogatom a farkát, a golyóit, húzogatom a kezemmel a bőrt rajta és közben a szemébe nézek és mosolygok rá. Aztán bekapom és gyengéden elkezdem szopni, majd egyre intenzívebben mozgatom rajta a fejem, míg végül beleélvez a számba, vagy rá az arcomra.
Ahogy állva nekitámaszt a konyhapultnak és jó alaposan megdug hátulról.
Ahogy ketten dugnak, az egyik fekszik alattam és kényeztetem a számmal a farkát, a másik pedig mögöttem. Ahogy szinte szétdurran az élvezettől a farkam és érzem mennyire kihasználják a testem, én meg csak vonaglok közöttük.
Nos, ilyesmiken szoktam fantáziálni, de nehéz partnert találni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!