Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden fiú izgat, de közben egyik sem?
Fiú vagyok, szűz.
Valamiért a fantáziámban nagyon izgatnak a dolgok fiúkkal (lelki és testi kapcsolat egyaránt), viszont a valóságban ösztönösen soha nem tekintek úgy egy srácra, hogy 'de jó lenne vele..'.. Konkrétan, ha nem jut eszembe, hogy amúgy engem ez a dolog is érdekel a lányok mellett, akkor csak később eszmélek rá, hogy 'tényleg, de jól is nézett ki az a srác'.
Ennek köszönhetően szinte lehetetlen, hogy ismerkedjek a saját nememből származókkal, pedig sokkal jobban szeretnék, mint lányokkal.
Mit tudok ezzel kezdeni?
Úgy állj hozzá akkor, hogy ismerkedsz egy sráccal neten, és csak aztán élőben. (Persze normál esetben is nehéz a saját nemeddel ismerkedni személyesen). Ha már kialakul valami szorosabb kapcsolat (értem itt azt is, amikor nagyon jól elbeszélgettek), utána simán lehet, hogy tudsz majd komoly kapcsolatba lépni vele. :)
20/f
(Írhatsz privit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!