Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Most mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Én meleg vagyok és van egy srác aki nagyon, de nagyon tetszik és végre össze szedtem magam és bevallottam neki, hogy meleg vagyok és tetszik nekem. Azt mondta, hogy már ő is eljátszott a gondolattal, hogy együtt legyen fiúval, de még nem próbálta ki, barátnői már voltak, de mind rövid távú kapcsolat volt, és a csajokból már kezd nagyon kiábrándulni, de arra, hogy fiúval kipróbálja még nem igazán áll készen.

Szóval hajlam van benne, de nem tudom most mi legyen a következő lépés. Péntekre elhívott, hogy találkozzunk megint és nem tudom, hogy hogyan viselkedjek. (Osztály társam volt 4 évig, haverok voltunk, most szakított a barátnőjével 1-2 hete).

2016. szept. 27. 21:07
 1/3 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem menj bele.

ÚGy gondolom hogy az egyetlen amit még nem tisztázott magában az maga a szex lehet fiú fiú közt, s ettől fél. Találkozni nyugodtan találkozzatok :)

2016. szept. 27. 21:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Lazán. Mintha tök természetes lenne az egész.

Viszont ha egy kicsit a 18+ dolgok felé terelődnének a dolgok akkor szintén lazán de kicsit irányítoan (azért mert ugye ő kezdő a témában) és mindig kérdezd hogy az adott dolgot akarja e vagy hagyd abba mi a joo neki és mi nem

2016. szept. 27. 21:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Persze, találkozni mindenképpen fogok vele, csak nem tudom, hogy hogyan érhetném el, hogy a benne "élő" biszex pasit előhozzam... (amúgy ő dobta a csajt, mert elege lett belőle...)
2016. szept. 27. 21:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!