Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti srácokat cumiztatni szerettek jobban vagy hogy ő csinálja?
Figyelt kérdés
Szóval melyik a jobb ha valakinek dugjátok a száját vagy ha ők csinálják? És hova szerettek élvezni?2016. szept. 26. 21:08
1/12 anonim válasza:
Szopni jobban szeretek, de ha már második kérdés ott van, akkor én az arcára vagy a popsijára szeretek elélvezni:)
2/12 anonim válasza:
Jobban vágyom arra, hogy engem szppassanak meg. Akár több pasi, szájba és arcra élvezéssel is. Vagy ahová szeretné. Úgy mint egy ócska r_bancot.
3/12 A kérdező kommentje:
Énis am azt próbálnám ki ha a számra élveznek :P
2016. szept. 26. 21:36
4/12 anonim válasza:
Lé is kell nyelni!:)
Szopikaztatnalak naagyonn
5/12 anonim válasza:
Én inkább azt szeretem ha nekem csinálják. 22/F
6/12 anonim válasza:
én még nem tudtam kipróbálni egyiket sem :(
7/12 anonim válasza:
Sajnos én még nem próbáltam, De én szopni szeretnék! és a végén a tangás popsimra élvezhetne
8/12 anonim válasza:
szeretem ha kölcsönös a dolog :D
kemény szájbabaszás :D
én szeretek szájba élvezni, de nem szeretem ha az én számba élveznek. Csak kavés embernek engedném meg.
9/12 anonim válasza:
Én mind a kettőt szeretem. Az is jó, ha én engedhetem tele a másik száját, de azt is élvezem, ha az én szám lesz tele cuccal.
10/12 anonim válasza:
Bár itt az aktívot kérdezed, de én pl. azt szeretem ha szopatnak, pláne ha keményebben mint egy r.bancot vagy k.csögöt. A számba szeretem kapni, sosincs belőle elég! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!