Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Van olyan bi aki csak orált szereti csinálni?
8/11
Ugye neked is van szakirányú egyetemi végzettséged?
Ha te is vizsgáztál az alábbi könyvekből kérlek akkor kritizálj!
Masters, W.H.; Johnson, V.E. (1966). Human Sexual Response. Toronto; New York: Bantam Books. ISBN 0-553-20429-7
Masters, W.H.; Johnson, V.E. (1970). Human Sexual Inadequacy. Toronto; New York: Bantam Books. ISBN 0-553-20699-0
Masters, W.H.; Johnson, V.E. (1974). The Pleasure Bond. Toronto; New York: Bantam Books. ISBN 0-553-20915-9
Masters, W.H.; Johnson, V.E. (1979). Homosexuality in Perspective. Toronto; New York: Bantam Books. ISBN 0-553-20809-8
Masters, W.H.; Johnson, V.E.; Kolodny, R.C (1988). Masters and Johnson on Sex and Human Loving. Little, Brown and Company. ISBN 978-0316501606
Masters, W.H.; Johnson, V.E.; Kolodny, R.C (1994). Heterosexuality. New York; London: HarperCollins. ISBN 0-7225-3027-7.
12:
Az hogy saját magamról beszélek, nem elég neked? Ahogy írtam biszexuális férfi vagyok, aki inkább azért a nőket preferálja, de a férfiakkal is el van.
A nőkkel nagyon szeretek puncit nyalni, szopatni őket közepesen és imádok nőkkel dugni.
A férfiakkal nagyon szeretek szopatni, szopni őket közepesen és szívesen dugom férfiak hátsóját. (Az enyémet nem akarom hogy megdugják)
Ehhez képest te azt írod, hogy minden biszex férfi csak cumizni akar. Ami nem igaz, mert én nem szeretem annyira a fas zszopást, amikor én szopom a másikat. Miért mondasz ellent nekem, mintha én nem tudnám mit akarok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!