Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van erre külön kifejezés?
Figyelt kérdés
Ha valaki érzelmileg csak az ellenkező nemhez vonzódik, de (saját maga által!) Egyszerű perverzitásként értékelt módon a saját neme is vonza kissé pusztán szexuálisan?2016. szept. 20. 00:14
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez a biszex...mert ha pl lanykent vonzotsz lanyhoz akkor lezbikus vagy fiukent fiuhoz akkor homoszex...igy meg szeretsz egyet de izgat a masik is
2/3 A kérdező kommentje:
Jó de a tiszta biszex az meg olyan mintha egyenlően vonzódna a kettőhöz. Nyilván a biszex kategóriának egy bizonyos alsó fokozata. A kérdés az hogy hívják e ezt külön valaminek.
2016. szept. 20. 00:27
3/3 anonim válasza:
A biszexualitás tág kategória.
Nem kell,hogy pont ugyanolyan mértékben vonzódj mindkét nemhez.
Pl. én szenvedélyesen csak nőt tudok szeretni,de emellett volt férfiakkal is dolgom és max. barátként éreztem feléjük.
Szval nincs külön kifejezés erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!