Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Orális szex előtt mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex előtt mennyi idővel szabad fogatmosni?

Figyelt kérdés
Csak mert úgy tudom, fogmosáskor keletkezik egy csomó mikrosérülés a szájban és fenáll a kockázat bármilyen fertőzés elkapására. Hány óra alatt gyógyulnak be ezek a kis sérülések? Ti hogy szoktátok?

2016. szept. 16. 13:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Eleve megbízható partnerrel kell csinálni és akkor nem kell ettől parázni
2016. szept. 16. 13:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
én előtte szoktam kb fél órával de semmi bajom még nem volt igaz áll partnerem van
2016. szept. 16. 13:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az elsőnek. Egyébként meg ne úgy moss fogat mint egy állat.. Vagy ha ennyire félsz akkor húz óvszert és úgy szopj Egyébként meg fertőzést fogmosás nélkül is el lehet kapni ha a párod fertőzött.
2016. szept. 16. 13:28
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
Én is ki szeretném próbálni,mármint azt hogy milyen ha egy fiú szopja a farkam,de sajna én is tartok a fertozesektol...
2016. szept. 16. 13:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják, hogy fogmosás helyett szájvíz. Fertőtlenít, elveszi a szagokat stb. :)
2016. szept. 16. 13:44
 6/10 A kérdező kommentje:
És ha valakit gumiban szopok le? Abban van valami kockázat? Vagy semmi?
2016. szept. 16. 15:35
 7/10 anonim ***** válasza:
33%
Közben kell.
2016. szept. 16. 20:15
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
Ahogy az 5-s írta, szájvíz, de én a rágógumit is ajánlom. Azt azért megkérdezem, csak a saját lakásodban orálozol, hogy a fogmosás a problémád orálozás előtt? Vagy viszed magaddal mindenhova a fogkefét, fogkrémet?
2016. szept. 17. 08:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

én orál után mososk fogat...előtte minek?

nincs olyan fertő a számban,hogy probléma legyen,ha volna akkor a nem nekem kéne félnem...

2016. szept. 18. 21:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A "Valakit" a párodra érted? Miért akarod egyáltalán megmosni a fogad előtte?
2016. szept. 21. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!