Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex fiúk! Létesítenétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex fiúk! Létesítenétek kapcsolatot egy GENDER-FLUID személlyel?

Figyelt kérdés

Ha lenne egy gender-fluid (,és biológiailag fiú) valaki, aki érdeklődik irántatok, hogy fogadnátok a közeledését? Szívesen megismernétek, vagy ezt a tényt tudva róla, egyből elutasítanátok?

A kérdés szerelmi és alkalmi kapcsolatra is vonatkozik.

(Kérlek, ha nem ismered a fogalmat, ne válaszolj, vagy nézz utána. Most nem szeretném leírni a jelentését.:D)

Köszönöm mindenkinek, aki veszi a fáradtságot!:)

2016. aug. 31. 14:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen. :) 42/f/bi
2016. okt. 31. 04:50
 12/13 anonim ***** válasza:
78%

Ne haragudj kérdező, nem akarlak megbántani, de ez a gender-fluid egy kőkemény nemi identitászavarnak tűnik nekem. Magyarul azt se tudod hogy fiú vagy-e vagy lány. Ennél még a transzszexualitás is érthetőbb.

Számomra ez valamiféle elmezavarnak hangzik. Szóval nem.

Amúgy hány éves vagy? (Hátha kinövöd)

2016. dec. 10. 19:20
 13/13 A kérdező kommentje:

Utolsó:

17 éves vagyok, de nem fogom kinőni.:D Ez nem azt jelenti, hogy nem tudom eldönteni, fiú vagyok-e, vagy lány. Egyszerűen úgy érzem, egyszerre megvan bennem mindkettő identitás lelkileg, vagy pszichológiailag - ahogy tetszik.

Személy szerint nem hiszek abban, hogy csak kétféle nemi identitás létezik: férfi és nő. A példa kedvéért: egy interszexuális(biológiailag férfi és női nemi jellegekkel egyszerre rendelkező) személy szerinted mindenképp bekategorizálja magát a két szerep valamelyikébe, mert egyébként nem lehetne boldog? Esetleg, ha nem tesz így, akkor ő is elmezavaros lenne?

Tudom, hogy nehéz ezt megérteni úgy, hogy te magad nem éled át, de éppen ezért is nem kellene azonnal elmezavarosnak titulálni valakit, hiszen nem látsz bele a másik ember lelkébe(ha hiszel a lélekben), nem tudhatod, mit érez.:/

Remélem, ha úgy hozza a sors, hogy majd élőben is találkozol egy hasonló személlyel, nem fogod megbántani a véleményeddel.:) Inkább próbáld előbb megismerni és rá fogsz jönni, mi is ugyanolyan normális emberek vagyunk, mint bárki más.:)

Ezektől függetlenül köszönöm szépen a válaszodat, ahogy mindenki másét is, aki eddig írt.:)

Továbbra is szívesen várom őket.:)

2016. dec. 10. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!