Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Vannak ilyen párok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak ilyen párok?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élő ismerős elmondta, hogy ők nagyon nyitottak egymás felé mindenben.

Ez abban nyilvánul meg, hogy bemenek egymáshoz a wc-re és beszélgetnek sőt még meg is nézik egymás végtermékét.

De nem egyszer volt olyan közöttük, hogy egymás előtt kielégitették önmagukat miközben a másik végignézte.

Amikor pedig szexeltek és a srác a csaj szájába élvezett utána pedig csókolóztak.

Azt is elmondta a srác, hogy simán megnézi a párja véres betétjét is mert nem undorodik tőle.

Nem ítélem el őket hiszen azt teszik ami jó nekik, de van más is, aki hasonló kapcsolatban él?

2016. aug. 29. 23:12
 1/5 anonim ***** válasza:
96%

Ezek közül sok nem nyitottság kérdése. Én biszex nő vagyok és nyitott. De nem megyek be senkihez wc-zés közben mert nem. Nem undorít, de minek? Automatikusan zárom az ajtót magam után, és nem szeretem ha bejönnek hozzám a szagok miatt, meg amúgy sem. Betétet nem hordok, de a tamponomon mit akarna nézni? Na ez beteg.

A közös maszturbálás szinte minden szexnél van, szex közben is. A spermacsók nekem nőként bejön, de kevés férfit érdekel.

2016. aug. 29. 23:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
mindent leirtál ami megvan köztünk, emellett több is van de nem megyek bele, nem része a kérdésnek.
2016. aug. 29. 23:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Parom a menstruacios dolgaimhoz azert nem sok kozot tart. Csak max a boltba o veszi a kelleket.Mert az lanyos dolog. De mar lattuk egymas kakijat. Mert o baromi nagyott tud en meg piciket xD es ezen nevettumk :D

Ha o van wcn akk en siman bemegyek. V akar behiv. 4 eve jarunk de az a par perc is rossz kulon. En gyorsan vegzek a wcn meg en szegyellosebb vagyok. De ja vannak ilyenek :D

22l

2016. aug. 30. 01:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint lehet a véres dolgokat egy-kétszer emgnézném kíváncsiságból.

De az, hogy egymás székletét nézegessük - csak egy magyarázata lehet: nem szeretnénk semmit se titkolni, és megnyílunk egymásnak.

Pl. az anális szex erre jó.

Dehát azért miután a szájába élveztem biztos nem csókolózok vele ! Ez visszataszítóan undorító

2016. aug. 30. 01:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párom szájába élvezek, és utána jön a "spermacsók", az nekem természetes. A kérdésben levő többi extrém dologgal nem tudok mit kezdeni. Dehát nem vagyunk egyformák, mindenkinek más jön be. Ettől szép a világ.

60/F

2016. aug. 30. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!