Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tudom sok ilyen kérdés van de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom sok ilyen kérdés van de azért felteszem! Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok , mindig is vonzottak a lányok de a fiúk is , de nem olyan a családi hátterem ahol ez felválalható lenne ! példanának okáért elég merev vallásos családból származom és tuti kitagadnának ha megtudnák !! De mint a többi Biszexuális vagy esetlek Meleg ember én se tudok ellene tenni . Oké hogy nekem egy részről könnyebb mert a fiúkhoz is vonzódok. De úgy kb hónapja belszerettem a legjobb barátnőmbe aki igaz nem tud róla és én tudom nem viszonozná mert barátja van de akkor is azóta van bennem egy fajta vágy hogy ne kelljen elfolytanom az érzéseim...Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás ???

2016. aug. 29. 13:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szüleiddel èlsz?
2016. aug. 29. 14:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen ez az utólsó évem gimnáziumba :) utána is itt fogok élni elméletileg mert a közelbe lesz az iskolám :)
2016. aug. 30. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!