Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért gáz ha én csak kíváncsi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz ha én csak kíváncsi vagyok és csak titokban érdekel?

Figyelt kérdés
Csak kipróbálni akarom sráccal, de nem ígérem, hogy többször. Viszont nem akarok arc képet kiadni, mert lebukni se akarok. Ez tényleg annyira gáz? Tényleg ennyire lehetetlen találni fiatal srácot erre?

2016. aug. 25. 17:22
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Gerappa!⛔
2016. aug. 25. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Ugy-e f vagy?
2016. aug. 25. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Te bárkivel hajlandó lennél kipróbálni? Mert ha igen, akkor mehet arc nélkül is, aztán majd meglepődsz a személyes találkozónál, hogy milyen a másik.
2016. aug. 25. 22:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon jó kis privátot kaptam és látok benne vmi igazságot. Nekem nem az arc a döntő. Ha vékony és nem igénytelen és normális nekem okés. Nem az arc a lényeg. Csak kíváncsi vagyok és nem több. A melegek az arcra pörögnek mert nem csak szexet akarnak. Míg a biszexeknek a test a lényeg. Ezt írta egy srác. És szerintem így lehet, mert nekem is csak a test a lényeg és binek érzem magam.
2016. aug. 25. 23:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi de én nem értek ezzel egyet. Nem azért pörög rá valaki egy arcra, mert nem csak szexet akar. Engem pl. azért érdekel az arc, mert ha nem találom a másikat vonzónak, nem is akarnék vele semmit csinálni. Mert lehet valakinek bármilyen jó teste, ha közben meg zacskót kéne húzni a fejére, mert az meg olyan ronda. Persze nyilván akinek minden mindegy csak f*rok legyen, annál tényleg nem számít az arc... :D
2016. aug. 26. 22:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Melyik szerepet próbálnád ki :)? Aktív vagy passzív :P?
2016. aug. 28. 13:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Aktívat!
2016. aug. 28. 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért lett pont most kiemleve?:D
2021. nov. 4. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!