Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk, meddig lehet max kibírni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, meddig lehet max kibírni élvezés nélkül?

Figyelt kérdés
haverommal fogadtunk ki bírja tovább élvezés nélkül. ez pénteken volt azóta nem csináltam de már alig bírok magammal, meddig lehet bírni max? valami módszer hogy ne gondoljak rá?

2016. júl. 25. 15:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Szívesen versenyeznék veled ilyesmiben. ;)
2016. júl. 26. 13:51
 12/16 BiTOPro97 ***** válasza:
100%

Amúgy átlagos ember - aki nem valami jógi, vagy beteg - álmában megoldja. Mert max. ~72-74 óra, pont mint a fennlét/ébrenlét.

Szexre hiteles forrásom szerint végig merevedéssel, és izgatással 26 órát bírta egy pasi, a teljes start-stop technikával, tövénél elszorítva is a merevedés elmúlását megelőzve. Mert az alaphelyzetben 3/4-óra után, rá edzve is 3-3.5 óra után el akar múlni az is.

2016. júl. 28. 18:23
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Én két hétig bírtam max, utána megoldotta a természet éjjel magától. XD De a második héten már kb. mindenre ráizgultam, elég kellemetlen volt :D
2016. júl. 28. 20:44
 14/16 anonim ***** válasza:
81%

Írta valaki, hogy kb 20 felett spontán éjszakai magömlés nem jellemző általában. Többnyire igaz. Arra ügyeljetek, srácok, hogy aki kb 16 / 17 felett jár, pláne ha 20 felett, és nem veri ki magának legalább 1-2 hetente -vagy partnerrel nem elégül ki-, az prosztata gyulladást kockáztat.

Egyébként ha a körülmények miatt egy hétig nem volt spricc, már én is alig bírok magammal - ez volt huszonévesen is, meg manapság is. Tiniként viszont jóval nehezebb megállnia a többségnek.

2016. júl. 28. 21:17
 15/16 BiTOPro97 ***** válasza:
100%

~10 nap után lesz baj, és nem a prosztata az első tünet - de jó meglátás, - először mint a vizelésnél itt is alhasi fájdalom lesz.

És pont magömlés nélküli élvezésre írtam. ;) 15-17 felett szűnik meg a 95+%-nál a spontán magömlés.

Full passzívoknál HA nincs prosztata orgazmus, és nem verik ki magukét, és nem elégítik ki őket orálisan szokott a prosztatával nagy baj lenni, ha masszást sem kap. És a here és mellék here hormonok távozásának hiánya még a hangmagasságot is feljebb viszi. Mert ösztrogénnel védekezik a szervezet. Ettől lesznek hisztisek. ;>

2016. júl. 28. 22:33
 16/16 Oldfire ***** válasza:
Fél óra max...
2021. ápr. 8. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!