Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok szoktatok egymás előtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szoktatok egymás előtt masztizni? Vagy együtt csinálni barátnővel/barátnőkkel?

Figyelt kérdés

2016. júl. 22. 14:50
1 2
 11/17 anonim válasza:
76%

Csak annyi a hozzászólni való, hogy a "divat leszbikusság"" mégis csak létezik egyre elterjedtebb formában. Ezek az első közös és egy életet meghatározó dolgok sztem igenis tehetnek valakit biszexé. Leszbikussá nem annyira, de az is előfordulhat,hogy olyan jól sikerül az akció, hogy a formálódó szexualitású egyént ebbe az irányba tereli !!!!

Azzal teljesen egyet értek, hogy akármilyen jó /barátnőm /barátom/ vlaki, azzal ne szexelek csak úgy.Miért, mert ez csak kizárólag azokra a felekre tartozik, akik kapcsolatban vannak egymással!! Ezért korai 13-14 évesen belevágni a szexbe, mert nem fejlődött ki a szexuális tudat, mint írtam!!

2016. okt. 31. 14:32
 12/17 anonim ***** válasza:
83%

A közös maszturbálás az mitől lenne szex?

Szerintem aki érzi magában a vágyat és nem kényszerből, megfelelésből teszi, igenis szexeljen. Élje ki magát.

Ma már van gumi, fogamzásgátló, minden, egy rakás frusztrált embert ismerek, aki nem meri megélni a vágyait és ez teljesen szétszedi a hétköznapi életét.

2016. nov. 1. 09:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Persze volt többször is.

Van olyan barátnőm aki szinte a testvérem,sőt több is annál,nincs titkunk egymás előtt,miért pont ez lenne az.

Együtt,egymás előtt simán.

De nem egymásnak.mert nem vagyunk leszbik.

2017. ápr. 10. 21:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Annyira gátlasos vagyok hogy beszélni se merek róla nemhogy csinálni mások előtt. De nem hallottam hogy ilyet csinált volna valamelyik ismerősöm.
2023. márc. 3. 23:36
 15/17 anonim ***** válasza:
A szexuálitásodat nem választhatod meg. Belekényszerítheted magad valamibe de nem leszel az csak azért mert azt akarod. Nem "leszel" azért leszbi csak mert egymás előtt msztiztatok. Ha meg Leszbi vagy nem ezért vagy az.
2023. márc. 3. 23:38
 16/17 anonim ***** válasza:
A maszturbálás nem szex
2023. márc. 3. 23:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Én barátnőmmel nem, de egy fiúbarátommal elmentünk egyszer kocsmázni és kissé berúgtunk. Mivel én Debrecenben lakom és ez Pesten történt nála, így nála aludtam persze. Amikor hazaértünk, nem volt kedvem elvonulni átöltözni, ezért az orra előtt vetkőztem meztelenre. Amint lehajoltam a pólómért, megdícsérte, hogy milyen szép puncim van, erre én eléggé begerjedtem. Mivel garzonban lakott, ezért nem tudtam elvonulni masztizni, ezért megkérdeztem, hogy zavarná-e ha előtte csinálnám. És csináltam... :)) Látott mindent, ő is kiverte magának, mert persze kőkeményre duzzadt a farka. Én is megdícsértem a szerszámát, akkor láttam először. Aztán aludtunk.
2023. ápr. 16. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!