Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan srác, aki már kipróbálta milyen csókolózni egy másik sráccal?
Sok éve Ny-Berlin-ben egy fiú csókolt meg, az életem legjobb élménye volt!!!
F/érett
Ha a lányoknak jó ha férfi csókolja őket, akkor az egyenjogúság jegyében miért kellene kihagynia egy férfinek hogy ő is élvezhesse?
Babgulyást is ehet nő és férfi... :)
Ha becsukod a szemed és nem szőrös a srác akkor fizikailag ugyanolyan.
ha szőrös akkor lehet érezni...vagy nem.
de a lényeg van bennü(n)k valami vadság ami csajokból hiányzik. És ezért én jobban szeretek lányokkal smárolni,sokkal èrzékibb és "lágyabb" a lânyok csókja.
14-es ez vicces volt hahaha :))) ment a zöld kéz :)
Egyébként, én biszex vagyok, de ritka hogy bàrmilyen kapcsolatom van\volt\lesz. Viszont van egy meleg baràtom, (tehàt: just friends) akivel alkalom adtàn, ha nem làt senki akkor szoktam csókolózni, a nyelves csókjàtól mindig írtó beindulok, olyan szinten hogy egyszer mikor nàlam voltunk, és megcsókolt így.
14-es ez vicces volt hahaha :))) ment a zöld kéz :)
Egyébként, én biszex vagyok, de ritka hogy bàrmilyen kapcsolatom van\volt\lesz. Viszont van egy meleg baràtom, (tehàt: just friends) akivel alkalom adtàn, ha nem làt senki akkor szoktam csókolózni, a nyelves csókjàtól mindig írtó beindulok, olyan szinten hogy egyszer mikor nàlam voltunk, és megcsókolt így. Elkezdtem levetkőztetni,tetszett neki, de megàltam, azzal hogy baràtok vagyunk,és ezt a baràtsàgot nem fogjuk így elcseszni.
"Ha a lányoknak jó ha férfi csókolja őket, akkor az egyenjogúság jegyében miért kellene kihagynia egy férfinek hogy ő is élvezhesse?
Babgulyást is ehet nő és férfi..."
Akkor dugasd meg magad egy csődörrel.Miért ne ha egy kanca is megteheti? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!