Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk, szoktatok a feneketekkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, szoktatok a feneketekkel játszani?

Figyelt kérdés
Komolyan kérdem. Volt már olya hogy meg ujjaztátok vagy feldugtatok valamit? :D

2016. júl. 18. 17:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
masztizáskor mindig izgatom 20 f
2016. júl. 19. 07:23
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Ujjaztam mar magam. Legtobbszor rossz volt, de az a par jo...naaagyon jo volt. Nem volt meg mas tapasztalatom.

En fenekemmel jatszhattok;)

2016. júl. 19. 18:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Minden reggel hőmérő és butt plug, hogy jól kezdődjön a napom!
2016. júl. 25. 07:32
 14/18 anonim válasza:
100%
imádom, rendszeresen vibrizem magam :P
2016. júl. 25. 10:35
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Bár már nem vagyok fiú (55) de nagyon sokat szoktam a fenekemmel " játszani" . Mindig nagyon komoly beöntéssel kezdődik, kb óra, másfél, nagyon komolyan kimosom az alfelemet, zuhanycső, langyos víz. Ez maga egy külön élvezet ahogy kiürül belőlem minden fegyülemlett bélsár (állítólag ez még egészséges is, nekem mondjuk jólesik a tisztaság érzése, feleségem szerint ilyenkor enni lehet a popómból olyan tiszta). Ezt persze szigorúan egyedül a fürdőszobában, zárt ajtók mögött. Aztán amikor szuper tiszta vagyok, és ilyenkor már eléggé tág is (a hivatalos befogadó képességem átmérő 6centiméter, hossz az változó, a 4centi átmérőjű két végű gumidildót totál eltüntetem a popsimban, ennek hossza 46centi, a vastagabb 5 és fél centisből olyan 40 centi megy belém), jöhetnek az eszközök. Volt már az én popsimban majd minden (persze a versenyzongorán kívül:-))). Kedvencem a kétvégű dildó, a vastag tapadókorongos dildó, a 6cm atmérőjű obszidián golyó (ez valami szuper érzés). Ja és a legtutibb, amit a legjobban élvezek, hogy nyöszörgök közben, nos az a feleségem ökle! Persze nem ökölbe szorítva, úgy nem fér belém, hanem ujjak kinyújtva, összeszorítva, csuklóig bele az ánuszomba...... Hú az isteni......
2016. aug. 11. 22:12
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A probléma, hogy sok időt vesz el az előkészület, de egyébként kb. fél-1 óra beöntés, majd utána dildó, plug, anál golyósor, anál-vibri és csodálatos, bár az eredeti(ke)t is imádom.
2021. jún. 23. 15:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ami háztartasban megtalhato kb minden nem tul veszélyes dolog, az volt a popsimba az elmúlt 3ev alatt.

18f

2021. júl. 7. 12:18
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen szoktam. Ezekkel jatszadozok 55cm hosszu 1-6cm vastag felfujhatos anal plug 39/6,8cm dildo, 30/8 dildo es van egy 32/6cm felfujhatos mindegyik bemegy teljesen.

28/F/HET

2022. máj. 11. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!