Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex/leszbi lányok mit gondoltok a kíváncsi heteró lányokról?
Heterónak tartom magam. Még soha nem volt barátságon túli kapcsolatom lánnyal. Viszont nemrégiben elkezdett foglalkoztatni a gondolat, hogy milyen lenne egy azonos neművel ezt-azt csinálni. Mivel nem tudnék elképzelni tartós kapcsolatot lánnyal, ezért letettem arról, hogy valaha is kipróbálok bármit, mivel nem vagyok híve a pár alkalmas kapcsolatoknak. Viszont utálom ezt a tehetetlenséget. Megbeszélni sem tudom nagyon senkivel, ezért talán csak dumálni is jó lenne róla. Aztán kitudja mi alakulna ki a dologból. Valaki volt már hasonló cipőben? És mit gondolnak erről a biszex vagy leszbi lányok?
(Ui.: Bp közelben lakok..:D :P)
Nem erdekelnek a kivancsi hetero nők. Mindig lemondok róluk meg ha tudom is,hogy ra tudnam venni dolgokra. Olyan nő kell aki tudja mit akar,miért,es a legfontosabb kivanjon engem. Ne kozben jojjon rá,hogy huha hat nekem ez mégsem palya,aztan onnantol tok kinos az egesz. Vagy nem szol semmit,de erzodik rajta,hogy megsem akar...Pff. Rajtam ne tesztelgesse magát
Vagy biztosan akarjon engem vagy menjen a fenebe. 18/L bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!