Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk mit szerettek jobban szopni vagy nyalni?
Figyelt kérdés
Mi volt előbb.
Kor és nem is kellene.
Köszke
2016. júl. 11. 20:21
1/8 anonim válasza:
szopni, nyalást csak akkor élvezem ha nekem csinálják
2/8 anonim válasza:
Sajnos még egyikhez se volt szerencsém.
De szívesen szopnék
3/8 anonim válasza:
Nyalni puncit.
Azért, mert mert a faroknak sokkal sósabb-furább íze van, mint a puncinak. A puncinak nekem jobb az íze.
4/8 anonim válasza:
Szopás volt előbb, mert sráccal könnyebb összehozni, de nyalni szeretek jobban, főleg, ha ömlik a nedv a punciból.
22/f
5/8 anonim válasza:
Szopni és nyalni is szeretek, de nyalni csak puncit.
7/8 anonim válasza:
szopni,sokkal jobb,maga a dolog hogy egy srác előtt letérdelve,számba teszi és úgy elégítem ki,a gondolat is csodás :3
8/8 kivancsifancsii válasza:
Egyiket sem csináltam, de a szopás izgat, a nyalás csak lányoknál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!