Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire esélytelen shemale párt találni?
#11:
Semmiféle sárdobálás nincs ebben, csak realista voltam, mint általában.
"Az a transzszexuális, aki nekifut egy műtétnek, hogy a női lelke női testben élhessen, az általában nem áll meg a felénél." -> "Ez azt jelenteni, hogy a nemi tudat a nemiszervben van." ...
E kettő között semmiféle logikai összefüggés nincs! Abszolút nem értem, hogy a következtetésed hogyan jött abból amit én írtam. Akinek női lelke van, de férfi testben született és elhatározza, hogy a testét a lelkéhez igazítja, az nem fogja elviselni, hogy egy férfi nemi szerv himbálódzik a lába között. És nem azért mert a nemi tudata a nemi szervében lenne, hanem mert úgy érzi, hogy az nem az ő testének a része. Egyébként is a nemi tudata már előbb megvan, azaz a te következtetésed szerint (nemi szerv=nemi tudat), akkor lenne női lelke, ha levágták a farkát és puncit operáltak neki ... pedig pont fordított a sorrend, a lelkéhez passzoló testet szeretne. Na remélem ezzel érthető, hogy miért illogikus a következtetésed :-P A többi is hasonlóképpen sántít, de nincs kapacitásom most mondatról mondatra elemezni.
Szintén nem értem, hogy a ciszneműséget a crossdresserséggel hogyan kapcsoltad össze. Vagy nagy fogalmi tévedésekben vagy, vagy már szándékosan ugratsz engem :-D
Transzszexuális vagyok, mert az évek során rájöttem, hogy mi az ami mindig is furcsa volt önmagamban: női a lelkem. Viszont elég idős vagyok már hozzá és máshogy szocializálódtam, hogy a külsőmön bármivel is változtassak, így férfiként élem az életem.
Crossdresser vagyok a négy fal között, mert ez egy fétisem, szexuálisan izgat, ha női ruhákban vagyok.
Biszexuális vagyok, mert mindkét nem izgat szexuálisan és mindkét nemmel szexelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!