Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mennyire esélytelen shemale...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire esélytelen shemale párt találni?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok és nagyon vonzanak, de esélytelennek találom, hogy valaha is történjen valami.
2016. jún. 27. 22:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkább nem próbállak, mivel látom, hogy már úgyis csak a sárdobálás maradt hátra. Bár én még olyat nem hallottam, hogy valaki magát "transzszexuális crossdresser"-nek mondja, mert az utóbbi jelzőt leginkább ciszneműek szokták magukra aggatni... Szóval én csak azt tudom gondolni, hogy inkább a te értelmezéseid térnek el a megszokottól. De mindegy, hagylak is magadra...
2016. jún. 29. 14:49
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

#11:

Semmiféle sárdobálás nincs ebben, csak realista voltam, mint általában.

"Az a transzszexuális, aki nekifut egy műtétnek, hogy a női lelke női testben élhessen, az általában nem áll meg a felénél." -> "Ez azt jelenteni, hogy a nemi tudat a nemiszervben van." ...

E kettő között semmiféle logikai összefüggés nincs! Abszolút nem értem, hogy a következtetésed hogyan jött abból amit én írtam. Akinek női lelke van, de férfi testben született és elhatározza, hogy a testét a lelkéhez igazítja, az nem fogja elviselni, hogy egy férfi nemi szerv himbálódzik a lába között. És nem azért mert a nemi tudata a nemi szervében lenne, hanem mert úgy érzi, hogy az nem az ő testének a része. Egyébként is a nemi tudata már előbb megvan, azaz a te következtetésed szerint (nemi szerv=nemi tudat), akkor lenne női lelke, ha levágták a farkát és puncit operáltak neki ... pedig pont fordított a sorrend, a lelkéhez passzoló testet szeretne. Na remélem ezzel érthető, hogy miért illogikus a következtetésed :-P A többi is hasonlóképpen sántít, de nincs kapacitásom most mondatról mondatra elemezni.

Szintén nem értem, hogy a ciszneműséget a crossdresserséggel hogyan kapcsoltad össze. Vagy nagy fogalmi tévedésekben vagy, vagy már szándékosan ugratsz engem :-D

Transzszexuális vagyok, mert az évek során rájöttem, hogy mi az ami mindig is furcsa volt önmagamban: női a lelkem. Viszont elég idős vagyok már hozzá és máshogy szocializálódtam, hogy a külsőmön bármivel is változtassak, így férfiként élem az életem.

Crossdresser vagyok a négy fal között, mert ez egy fétisem, szexuálisan izgat, ha női ruhákban vagyok.

Biszexuális vagyok, mert mindkét nem izgat szexuálisan és mindkét nemmel szexelek.

2016. jún. 29. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!