Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi férfiak! Vna olyan, hogy az embernek negyvenesen motoszkál a fejében az orális szex egy egy férfi társával?
Naná, hogy van!
Én is negyvenes próbáltam ki először, annak idején fiatalon sajnos kihagytam, illetve nem mertem.
Azóta szerencsére már túl vagyok rajta, sőt,kicsit "farokfüggő lettem", próbálom bepótolni :)
Köszi a válaszokat azt hittem, hogy már öreg vagyok hozzá.
...amint lessz rá alkalom és partner ki fogom probálni
Szerintetek ez normális, hogy a saját nemetekhez vonzódtok?
Az hogy az emberiség többsége elveti azt gondolom nem veszitek figyelembe, de mit szólnak a szüleitek?
Ha őnekik is ilyen lenne a hozzá állásuk akkor ti nem lennétek.
Ugye?
Bist!
Szerinted az normális, hogy mielőtt kérdezel, nem olvasol?
Ha felsorolnának itt egypár dolgot amit az "emberiség többsége elvet" (egyébként szerintem értelmezhetetlen tág fogalom) lehet találnál olyant ami neked is tetszik.
Próbáld ízlelgetni, értelmezni a biszexuális szó jelentését! Lehet, hogy mégsem zárja ki a férfi-nő kapcsolatot, ami ugyebár az "emberiség" szaporodásának kulcspontja?
Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!