Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexnek szamitok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexnek szamitok?

Figyelt kérdés
Van egy lany akivek beszelgetek egy par napja es most egy fel oraja rairtam de egesz nap raakartam de nem vol fent es olyan sokat gondolok ra es nem tudom szerintem tetszik, annyiszor kepzelem el hogy csokolozunk vagy csak ossze vagyunk bujva es olyan jo erzes. Mikir ra gondolok olyan fura erzesem van minrha a szivem megtelne melegseggel vagy nem tudom... szerintetek?
2016. máj. 1. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem biszex vagy :)
2016. máj. 1. 20:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Es szerinted kuldjek fele jeleket? Irtam neki ma hogy egesz nap vartam hogy fent legyen meg higy szeretek vele beszelgetni:)
2016. máj. 1. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

O is biszex? Nem hetero?

Mert akkor batran lepj fele. :)

Csak ugyesen. :)

2016. máj. 1. 20:23
 4/5 A kérdező kommentje:
O is az igen, most szakitott nem reg a baratnojevel. En meg hat segitek neki vagy mi :D
2016. máj. 1. 20:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hat akkor legy jo segito ... ;)
2016. máj. 1. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!