Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha egy csapatársammal kipróbál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csapatársammal kipróbálnánk a fiúszexet, akkor nem kell védekezzünk igaz?

Figyelt kérdés

Mindketten 20 évesek vagyunk, én két lánnyal voltam az életben eddig, ő hárommal. Férfival még soha. Ő inkább passzív lenne, én inkább aktív. Nagyon szeretném óvszer nélkül megdugni és a végén a fenekébe élvezni. (Itt ugye a teherbe eséstől nem kell félni)

Olvastunk már róla, hogy előtte ki kell mosni valahogy a feneket, hogy ne legyen benne kaki, az a része menni fog és meglesz.

2016. ápr. 29. 11:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10:

Azért válaszoltam így, mert ezen az oldalon is, de más meleg közösségi helyeken is azt olvasom, hogy 10-ből 7-8 férfi általában óvszer nélkül szexel férfival.

Óvszert nem szeretne használni egyikünk sem, de amiket írtál tanácsok a segg kimosásáról, azokat megfogadjuk majd esélyesen. Inkább a drágább és biztonságosabb megoldást. Köszönöm!

2016. ápr. 29. 15:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Na és, itt 10 férfiből 11-nek 23 centis farka van és legalább másfél óráig bírja. Ugyan már... ne higgy el mindent, amit a neten írnak.
2016. ápr. 29. 15:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak egyszeri alkalom, szerintem túl fogjátok élni gumi nélkül is.
2016. ápr. 30. 01:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg privibe mi lett. Amúgy irigyellek, mert én is kipróbálnám sráccal, de nem ismerek senkit...
2016. máj. 1. 12:14
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire bíztok meg egymásban? Szerintem nem olyan borzasztó, te 2, ő 3 lánnyal volt. Fiúval még egyikőtök sem. Szerintem, az AIDS kizárt. Örülj, ha tudsz olyannal szexelni, akiben megbízol. De csak ha tényleg megbízol, de légy elővigyázatos. A bi fiúk nagy része hazudós, aztán lehet minden nap más faszát szopja. Ha nagyon aggaszt, menjetek el szűrésre, de ha megbíztok egymásban, miért ne csinálnátok gumi nélkül, ha nektek úgy a jó?
2016. máj. 1. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!