Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehetséges ez? Lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges ez? Lent

Figyelt kérdés
Jelenlegi párom előttem több férfivel volt, mint nővel (nemrég tudtam meg). Lehetséges, hogy egy nemnél lepártol akár egy egész életre? L
2016. ápr. 24. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem ásd el jó mélyre!
2016. ápr. 24. 17:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 20/F vagyok és Bi. A barátnőm tudja és már 2 éve vagyunk együtt. Imádom őt! Persze néha rám jön a vágy a másik nem felé. De mivel szeretem a párom maradok vele remélem életem végéig. Szép tőled ha elfogadod <3

Hány éves vagy?

2016. ápr. 25. 06:52
 3/5 A kérdező kommentje:

20 vagyok, ő 26.

Még csak 4 hónapja vagyunk együtt, de túlságosan szeretem ahhoz, hogy ilyen miatt elhagyjam.

2016. ápr. 25. 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

El ne hagyd !

Beszéljetek róla ..

2016. ápr. 25. 21:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A párom bi, én is, szóval, megesik,ha bekerül egy harmadik a képbe közös megegyezés alapján. Beszéljetek róla, érdemes :)
2016. ápr. 27. 16:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!