Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti észrevennétek?
Figyelt kérdés
Én arra lennék kiváncsi hogy észrevennétek-e egy lányon hogy ilyen szivárvány színű vagyis hát ilyen több színű gyűrűje van a bal hüvelykujján? Mivel én ezt szoktam hordani hátha észre veszi valaki:)2016. ápr. 22. 21:09
3/14 A kérdező kommentje:
1. bi vagyok
2. láttam kiírva ezt a karkötős kérdést éd engem is érdekelt hogy ezt észrevenné-e más lány. Mert már volt amikor valaki szemezett a gyűrümmel :D de kiváncsi lennék hogy ti észrevennétek-e?
2016. ápr. 22. 21:19
4/14 anonim válasza:
De ennek mi ertelme? Talan valaki eszre vette h van neked es bele szerettel? Am ha beszelgetnenk sztem eszre vennem. Szerinten mindenki megnezi az emberek ruhait,kormet,cipot stb. En legalabb is megszoktam,h tudjam merlegelni a divatot ;)
5/14 anonim válasza:
Drágaság, nem a gyűrűket nézi az aki csajokat stíröl hanem a mellet meg a hátsót...
7/14 anonim válasza:
Igen, észre venném, mert én is hordok a hüvelyujjamon gyűrűt, és szivárványos indián csomózásos karkötőm is van.
Leszbikusok, biszexek figyeljük ezeket a kiegészítőket, mert tudjuk mit jelent:)
Nekem mondjuk "radarom"<3 is van, így könnyebb;D
Bp. 28L/L
9/14 anonim válasza:
Ez ilyen 8-dik érzék, amivel megérzem magam körül a hozzám hasonló leszbikusokat..biszexeknél feszengősen("gyanus":) érzem magam.
Van akinek van ilyen csipogója..
Bp. 28L/L
10/14 A kérdező kommentje:
Nekem is volt már ilyen :D Pl villamoson utaztam és épp egy tök helyes lány mellé sodrodtam és a franc se nézné ki belőle hogy bisex netán leszbi de érzem hogy mennyire be van feszülve :D hogy probálkozik engem nézni de nem mer és tiszta ideges lesz :D
2016. ápr. 23. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!