Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha valaki biszexuális, de összejön egy ellenkező neművel?
csakis egyszer, de a társaságomban egy hármasban benne lennék.
lány vagyok és vonzana, ha két pasival lennék egyszerre, max így megengedném.
de ha ő többször is szeretné én azt nem szeretném. ha engem szeret, akkor ne kacsingasson félre.
Én is meg.
Ha tetszene neki, akár kapcsolat közben is csinálhatná, persze, csak ha tudok róla.
Lehet furán nézni rám, meg lepontozni, de szerintem ez jobb, mintha annyira nem bírna a vérével, hogy megcsal.
L
Én biszexuális vagyok. A barátommal (ô heteró) együtt nézzük meg a lányokat, ajánlgatni is szokott nekem poénból. Még nem nagyon találkozott ilyen nôvel, tehát érdekli is a dolog, kéri, hogy meséljek, milyen dolgaim voltak eddig lányokkal.
Ô például teljesen engedi, hogy csináljam, sôt, nagyon tetszik is neki.
Ha ô lenne biszex, akkor én is engedném neki, hogy legyenek ilyen jellegû kapcsolatai.
Valamilyen szinten nyitottabban állunk a kapcsolatunkhoz, de ennek ellenére egymással képzeljük el a jövônket. :)
20/N
"Mi van akkor" ....!!!?
Hát mi lenne ?...ezért biszexuális,az a dolga!!!
Ha nem jön össze ellenkező neművel,az régen meleg vagy homi . !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!