Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Melyik pózban lehet a legjobba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pózban lehet a legjobban mélytorkosan szopni? H

Figyelt kérdés

Tudok mélytorkozni,de nem tudom van-e jobb póz.

Most úgy csinálom hogy a hasamon fekszem és a fejemet úgytartom mint ha TV-nék.

Van egy másik is..az olyan hogy fekszem a hátamon és a fejem 2 db párnán van rajta.

Ez akkor jó hogyha dugják a számat mivel sokkal lentebb lehet tolni,de kellemetlenebb.

Melyik a legjobb póz?

Egy alkérdés: kellemetlen kitolni a nyelvem és nyalogatni alulról a péniszt? Még nem próbáltam azt.:)

2016. ápr. 1. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy a legkönyebb ha a hátadon feksze, a fejedet lelógatod az ágy széléről
2016. ápr. 1. 20:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam,de azzal az a baj hogy feljön a hasam tartalma...bocsi ezert a nem valami guszta mondatert.:D
2016. ápr. 1. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én a legtöbbször simán térdelve vagy guggolva csinálom, de ha keményebben akarja dugni a számat akkor nekem is a hanyatt fekvős fej lelógatós póz kényelmesebb. Csak az zavaró egy kicsit, hogy közben a heréi az arcomat csapkodják. Meg így tényleg ő irányít :). Azt pedig kifejezetten tetszik hogy így szabadon játszhat a puncimmal közbe vagy csapkodhatja vagy amit szeretne.

Másik kérdésre pedig. Én szeretem mélytorok közben, ha lent tartják a fejemet és közben a fiú golyóit kell nyalogatnom.

2016. ápr. 1. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Férfi szemszögből azért szeretem a háton fekvős, ágyból lelógós pózt, mert ekkor tudok a legjobban irányítani és a ciciket is lehet közben markolászni.
2016. ápr. 1. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 69-nél megy a legkönnyebben mivel a felfelé ívelő farok abban a pózban pont lefelé ível így könnyebben becsúszik tövig.

Az alkérdéshez meg annyit fűznék, hogy próbáld ki és majd meglátod :D

2016. ápr. 4. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!