Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vuldi kérdése:
Hetero hazas vagyok. Normalis ha egyre gyakrabban fantazialok egy szep nagy farokrol?
Figyelt kérdés
sosem volt dolgom ferfival,egyre visszatero fantaziam...megfogni,kiverni,szopni egy formas farkat..glory hole-t nem merem pedig tetszik a videokon nezni...mit tegyek?2016. márc. 27. 21:17
1/7 VirágésBence válasza:
Most jöttek elő a hajlamaid. Vagy megtárgyalod az asszonnyal és talán beleegyezik egy hármasba, vagy titkolózol, esetleg kipróbálod a dolgot és megcsalod, vagy elnyomod a dolgot és marad az egész fantáziálgatás. Nincs túl sok lehetőséged.
2/7 anonim válasza:
szerintem te nem vagy hetero, max. biszex :D
3/7 anonim válasza:
Bennem 16 évesen jött elő a biszexuális vágy, benned most. Ez teljesen normális, mindenkinek máskor
5/7 anonim válasza:
Miért lenne normális te ferdehajlamú?
6/7 anonim válasza:
már az első mondatod egy hamis állítás.
hogy lehetsz hetero, ha péniszt akarsz szopni?
úgy is te döntesz, hogy mit fogsz tenni, miért itt kérdezed? ha neked belefér, hogy csalod a feleséged, akkor tedd. ha nem, ne tedd. úgy is te fogsz dönteni.
de szerintem undorító, ha megfordult a fejedben, hogy félrelépsz.
7/7 anonim válasza:
meg még annyi, hogy szerntem ez benned volt eddig is. nincs olyan, hogy egyszer csak "előjön", mivel a férfiak szexualitása adott, nem igen változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!