Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális lehetek, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális lehetek, vagy inkább a leszbikusság "kezdődik" így?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok, kapcsolatom sem volt még. Nem elképzelhetetlen számomra a srácokkal való szex, és volt már példa rá, hogy felizgultam a gondolatára, de egyértelműen az a jellemző, hogy női érintésre vágyom, és arra, hogy lányokat elégíthessek ki. A férfiakra szoktam olyan szemmel nézni, hogy "hmm, ez de bejön", és zavarba is ők hoznak, a saját nememhez nem viszonyulok így. Voltam már belezúgva fiúkba, és most, utólag is úgy értékelem, hogy többet éreztem irántuk egyszerű szimpátiánál, viszont jelenleg egy lányba vagyok szerelmes, és ez elsöprőbb minden eddiginél.

Tudom, hogy elég zavaros a helyzet, én sem vagyok képes kiigazodni magamon, éppen ezért érdekelne olyan emberek véleménye, akik átmentek már ugyanezen. Kíváncsi vagyok, mások szerint milyen véget fog érni ez a történet.

2016. márc. 25. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A szexuális érdeklődés sose fehér vagy fekete, ráadásul pont úgy tud változni az évek során, mint az ember ízlése. Javaslom olvass a kinsley skáláról.
2016. márc. 25. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Biszex vagy. Elméletben. Ki kell próbálni mindkettőt, és meglátod, hogy melyik elégít ki testileg-lelkileg. Ha csak a nők, akkor lezbi leszel esélyesen, de ha mindkét fél, akkor megmarad a biszexualitásod.

29F

2016. márc. 25. 17:40
 3/6 A kérdező kommentje:

Ismerem a Kinsey-skálát, csakhogy én még azon sem tudnám elhelyezni magam, 2 és 5 között igazából bármit elképzelhetőnek tartok. Lehet, hogy hülyeség ennyit kattognom a skatulyámon, de valamiért kell a lelki békémhez, hogy tisztában legyek magammal.

Talán tényleg csak akkor kaphatok választ erre a kérdésre, ha kipróbálom mindkét nemet.

Köszönöm a válaszokat!

2016. márc. 25. 18:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Biszex
2016. márc. 25. 18:53
 5/6 anonim válasza:
100%
A biszexuális állapot az egy köztes helyzet. Ahhoz,hogy valaki igazi biszexuális legyen nagyon sok kritériumnak kell megfelelni. Kipróbálhatod ezt is azt is,de nem fognak rád szépen nézni,mivel senki nemntudja eldönteni,hogy az illet partiqrva vagy tényleg az. Szvl vigyázz,hogy alakítof a dolgaidat
2016. szept. 12. 15:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Szerintem ahhoz, hogy valaki biszex legyen, egyetlen "kritériumnak" kell "megfelelnie": vonzódjon mindkét nemhez.:D Kifejthetnéd, mire gondoltál pontosan.

A szexuális életét jó esetben magának éli az ember, nincs hozzá köze a társadalomnak, hogy ki mikor kivel bújik ágyba, vagy milyen párkapcsolatokon van túl. Nem a normák fogják irányítani az életemet.

A kérdés kiírása óta annyiban változott a helyzet, hogy mostanában sokkal inkább pasikról szeretek fantáziálni, csak egyelőre nem igazán sikerül összeegyeztetnem a velük való szexet a szerelemmel (ha lányról van szó, már könnyebben, pl. azzal a bizonyos eggyel is menne). Nem lettem "partyk'rva", ugyanúgy szűz vagyok.:D

2016. szept. 13. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!