Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez mitől lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Nos.. Az a helyzet, hogy most kemény 3 hónap után véget ért életem első kapcsolata, ami sajnos egy távkapcsolat volt, illetve a lány sem tett sokat annak érdekében, hogy ez jól működjön, miközben én a lelkemet kitettem érte szóval szakítás lett a vége, ami engem most piszkosul megvisel.. Olyannyira, hogy sokszor azt gondolom, hogy meleg vagy bi vagyok, mert most hogy ennek vége, valahogy a lányok nem vonzanak már úgy, mert úgy érzem, hogy csalódtam bennük teljesen.. Egyébként világ életemben nem vonzottak a férfiak, sőt én személy szerint undorodtam ettől az meleg dologtól, mindig a lányok érdekeltek és izgattak fel, most viszont sokszor eszembe jut, hogy mi van ha a saját nemem is érdekel és most ezen kattogok.. Ez mitől lehet? Bi lehetek? Vagy csak a szakítás miatti frusztráltságtól van? Komolyan mondom nem tudom miért van és kezdek megkattanni.. Én ugyanúgy a lányokat szeretném úgymond előnyben részesíteni, de most a szakítás után egyszerűen képtelen vagyok erre, olyan érzés, mintha az egész női nemben meg az egész párkapcsolatosdibam csalódtam volna és már nem akarok tőlük semmit..
2016. márc. 20. 10:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fiúkhoz is érzel vonzódást akkor lehetsz biszex. Ha csak sima csömöröd van, akkor az idővel elmúlik.
2016. márc. 20. 10:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Öregem,te nagyon mély pontra kerültél,és ilyenkor minden xar úgy ahogy van.Rázd meg magad! S ha férfinek érzed magad.Akkor menj valódi emberek,lányok közé,és ismerkedj.

Nem egy lány/nő van a világon!

Egyet ne feledj! Akár nőről,akár férfiről van szó.

Mindkettő emberi lény.

Így hát mindkettőben ugyan úgy csalódhatsz!

2016. márc. 20. 11:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ettől még nem vagy biszexuális.Ha izgat más farkának a látványa,szívesen nézegeted és elképzeled milyen vele játszadozni,akkor igen.De erről nem írtál,szóval most csak haragszol a női nemre.Szerintem is majd elmúlik.
2016. márc. 20. 14:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!