Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tetszik egy férfi énekes, fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy férfi énekes, fiú létemre. Lányok is tetszenek. Biszex vagyok?

Figyelt kérdés

2016. márc. 13. 23:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Én meg azt olvastam valahol, utolsó, hogy a lovak a felhők közt repülnek. Nem kell mindent elhinni amit hallasz.

Sőt, szó szerint értelmezve kizárólag biszexuális ember létezik, csak például van aki férfiakhoz 1%-ban, nőkhöz 99%-ban vonzódik, vagy fordítva, vagy közel ugyanolyan mértékben.

Nézz utána jobban mielőtt hülyeségeket olvasol

2016. márc. 19. 14:27
 12/17 anonim válasza:
84%

A #10-esre (majd az előzőre is...):

● Ha egy „régi” írásban az volt olvasható, hogy biszexualitás valójában nem létezik, akkor mi a helyzet a hermafroditákkal?... Tudni illik, azokkal a szerencsétlenekkel, akiknek hím és nőivarú nemiszervei is vannak (igaz, általában mindkét „fegyverzetük” csökevényes, kissé), és általában mindkét „csapatban” szívesen is „játszanak”...

● Az a helyzet, kisbarátom hogy teljesen mindegy, hogy ezt a kérdést komoly szándékkal tetted-e fel (hogy tehát, fiú létedre valóban „bizserget-e” annak az énekesnek [aki férfi] a személye, miközben a lyányok is képesek „gatyazűrt” előidézni benned), avagy peniglen csak polgárpukkasztás okábúl tetted fel, akkor is az van, hogy MENTHETETLENÜL „FURCSA” FIÚ vagy! Ergo: NEM VAGY — ahogy hajdani barátnőm szokta volt fogalmazni: FÜTYISZAGÚ FÉRFI (ha érted...)!

2016. márc. 20. 19:00
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, a %-odon látszik hogy mennyire adsz értékelhető válaszokat..
2016. márc. 20. 19:59
 14/17 anonim válasza:
84%

Kisbarátom! Hitler, 1941. decemberéig 100%-os 'bizalmat' élvezett Németországban! Aztán mi lett a vége...

Aki azt hiszi, hogy itt a 100%-os index-szel rendelkezők a tuti megmondó-emberek, azt egyéb hülyeségekkel is be tudják palizni!...

Jézusnak sem volt 100%-os 'hitelessége', és ma mégis a Vatikán (a pápai állam) rendelkezik a Földkerekség 10 leggazdagabb bankjának egyikével, Rómában!...

2016. márc. 20. 23:08
 15/17 A kérdező kommentje:

Bocs, rosszul írtam, a %-od tukrozi a valaszaid hasznossagat.

Az utolsó iromanyodnak meg tenyleg alig van ertelme:)

Hitlert azért követték, mert kellett.. azt követik, akinek hatalma van. Nem tartozik ide..

2016. márc. 20. 23:12
 16/17 anonim válasza:
92%

Szerintem, te, mint utolsó, arra „utazol”, hogy itt majd jól megbotránkoznak rajtad az emberek… Ám mivel nem azt kaptad, amire vágytál, hát emelni szeretnéd a tétet… Pedig hát, idáig csupa releváns választ kaptál — kitől-kitől szemléletmódja szerint.

Szerintem, „melegházi” vagy, semmi kétség — erre nincs is mentség…

Az pedig, hogy a #14-es megjegyzésemben nem látsz értelmet, csak a tájékozatlanságodat és műveletlenségedet „fémjelzi”…

Megjegyzem: senkit nem „kell” követni, bármekkora hatalma is van! (Pláne, ha tisztán látszik, hova vezet az útja annak, aki követést vár el…) Hitler az Amerikai Egyesült Államokban soha nem kerülhetett volna hatalomba! (Texasban az ilyen kis mitugrász diktátort 2 nappal az után lelőtték volna, hogy a saját, „isteni küldetéséről” el kezdett volna papolni!…)

Azt pedig, hogy Jézus és a Vatikán eszmei kapcsolódása, valamint a pápai állam bankjának pénzügyi „hitelessége” között nem látsz összefüggést, nem hinném, hogy engem minősít…

2016. márc. 21. 02:52
 17/17 A kérdező kommentje:

1.Te biztos jobban tudod hogy én mire utazom;)

2.Tudod mi a melegházi? A paprika.

3.Azért nincs értelme annak, amit eddig írtál,mert nem a témához tartozik. Mi köze van a kérdésnek Hitlerhez meg a Vatikánhoz? Semmi. Akkor miért kell kivesézni? Engem nem különösebben érdekelnek a te nézeteid, ne itt terjeszd őket, senkit sem érdekel.

2016. márc. 21. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!