Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem veszélyes a túl sok anál?
Még nincsen anál tapasztalatom, de azt hiszem bi vagyok és izgat a dolog. Magamnak már párszor próbáltam és tetszik...
Kérem osszátok meg, akinek van hosszú távú tapasztalata, milyen valós hátránya lehet, pl. széklet visszatartási probléma, aranyér, prosztatának nem árt?
"Honvédek!
Hőn szeretett hazánk szívében folyó pusztító harctól, a küzdő erőket számbavéve, immár döntő, az országra nézve kedvező fordulatot nem várok. Ezért elhatároztam, hogy fegyverszünetet kérek. Mint a fegyveres hatalom legfőbb hadura, felszólítalak benneteket, hogy honvédeskütökhöz híven, hűséggel és feltétlen engedelmességgel teljesítsétek elöljáró parancsnokaitok útján kiadott parancsaimat. További létünk attól függ, hogy a honvédség minden tagja e súlyos helyzetben kötelességtudó és végsőkig menő fegyelmezett magatartást tanúsítson."
Horthy Miklós 1944 október 15.
Beszélgettem már öreg homokossal és kivénhedt örömlánnyal is, akiket már ezerszer toltak púzóba: mindegyik azt mondta, sosem volt aranyere, és a mai napig tud recsegőset f**gani. Az izmok nem gyengülnek el a használattól, hanem erősödnek. A nőknél is a kitágult hüvely vagy a vizeletcsepegés attól van, hogy gyengék az altesti izmaik, nem pedig attól, hogy "szét van ***va".
Megfelelő síkosítással és tágítással semmi bajod nem lehet az anális szextől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!