Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nem veszélyes a túl sok anál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem veszélyes a túl sok anál?

Figyelt kérdés

Még nincsen anál tapasztalatom, de azt hiszem bi vagyok és izgat a dolog. Magamnak már párszor próbáltam és tetszik...

Kérem osszátok meg, akinek van hosszú távú tapasztalata, milyen valós hátránya lehet, pl. széklet visszatartási probléma, aranyér, prosztatának nem árt?

2016. márc. 12. 23:38
 1/7 October15 ***** válasza:
0%
Az, hogy "magadnak már csináltad" feltételezve, hogy nem göngyölted be a farkad a seggedbe mégis, hogy eredményezi azt, hogy bi vagy?:D Amúgy belehalni még nem halt bele senki.. [Szerintem ne keressünk rá.. jobban járunk.]
2016. márc. 12. 23:43
 2/7 anonim ***** válasza:
13%
Miért nem szeptember15 a neved? - vagy március 15?
2016. márc. 12. 23:45
 3/7 October15 ***** válasza:
23%

"Honvédek!

Hőn szeretett hazánk szívében folyó pusztító harctól, a küzdő erőket számbavéve, immár döntő, az országra nézve kedvező fordulatot nem várok. Ezért elhatároztam, hogy fegyverszünetet kérek. Mint a fegyveres hatalom legfőbb hadura, felszólítalak benneteket, hogy honvédeskütökhöz híven, hűséggel és feltétlen engedelmességgel teljesítsétek elöljáró parancsnokaitok útján kiadott parancsaimat. További létünk attól függ, hogy a honvédség minden tagja e súlyos helyzetben kötelességtudó és végsőkig menő fegyelmezett magatartást tanúsítson."

Horthy Miklós 1944 október 15.

2016. márc. 12. 23:55
 4/7 anonim ***** válasza:
26%
Na,de az Október 15. a te neved meg October15 :D :D
2016. márc. 13. 00:01
 5/7 October15 ***** válasza:
26%
4.: Ez nekem így hajnalba már túl sok....
2016. márc. 13. 00:02
 6/7 October15 ***** válasza:
0%
Meg amúgy azért mert a szeptember 11 már foglalt volt. XDXD [Na jó nem de azért lássuk be ez azért megér egy 9/11-et :D]
2016. márc. 13. 00:03
 7/7 Alighanem19 ***** válasza:
100%

Beszélgettem már öreg homokossal és kivénhedt örömlánnyal is, akiket már ezerszer toltak púzóba: mindegyik azt mondta, sosem volt aranyere, és a mai napig tud recsegőset f**gani. Az izmok nem gyengülnek el a használattól, hanem erősödnek. A nőknél is a kitágult hüvely vagy a vizeletcsepegés attól van, hogy gyengék az altesti izmaik, nem pedig attól, hogy "szét van ***va".

Megfelelő síkosítással és tágítással semmi bajod nem lehet az anális szextől.

2016. márc. 13. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!