Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Voltatok már transzvesztitával? Miket csináltatok? N
Figyelt kérdés
2016. márc. 8. 12:16
11/18 anonim válasza:
Szerintem máshol nem nagyon találsz transzit, csak ilyen hirdetős oldalakon.
12/18 anonim válasza:
Igen, onnan néztem ki. Mivel egy kisvárosban élek így elég nehéz a valószínűség arra, hogy összetalálkozzak egy ilyen lánnyal az utcán. Egész szemrevalóak is akadnak a hirdetők között. Egyszer mindenképp kipróbálom majd. :)
14/18 anonim válasza:
Nana... Fiú vagyok és szeretek fiúkkal szexelni, de egy transzal sosem próbálnám ki... Az az egy ami undorító számomra!
15/18 anonim válasza:
9-es és 12-es válaszoló vagyok.
14-es? Miért undorító a számodra? Szerintem kifejezetten szexi az, hogy egy női test tárul a szemem elé és ott van az a bizonyos plusz.
17/18 deresferi01 válasza:
Még nem volt hozzá alkalmam sajnos de minden álmom hogy egyszer ki dugjak egy transzvesztitával
18/18 anonim válasza:
Igen. De csak olyanokkal akiknek csak a mellei voltak megcsinalva... Totalisan atoperalttal is szeretnek csak azt nehezebb talalni, mert draga az operacio... Anal volt, szopas, szopatas, termeszetesen francia... Vagyis komplett szexualis egyuttlet. Olyannal is voltam aki csak "siman" nokent oltozkodo es viselkedo ladyboy, az kisebb elmeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!